Dzisiaj siedziałem se i grałem w gre która znajduje się na dysku micro SD 2GB KINGSTON na noki 3110c dopóki komórka się nie zrestartowała ok czasem się to zdarzało.
Ale zaraz znów sie zrestartowała i tak non stop, więc wyjąłem baterie i spowrotem problem nie minął wten zobaczyłem że mam nową wiadomość (mms) od nieznanego numeru. Za wszelką cene chciałem ją usunąć ale było to prawie niemożliwe wyjąłem karte SIM to samo, pamięć wyjąłem też ta sama sytuacja. Gdy wyjąłem obie jakoś udało się to usunąć przy tych restartach,
teraz komórka działa dobrze bez karty micro SD i nie da się działać na komórce gdy znajduje się w niej ta pamięć
Co się stało z tą komórką wirus czy może karta micro SD się jakoś zepsuła??
:idea: mam ten tel. juz od kilku miesiecy i nigdy sie nie zdazylo zebo sie sama wylaczyla. moze trawiłeś/aś na zly egzemplarz moze go nieszanowales i dlatego!
ja mam identyczny problem z tym ze karte mam 512 ale tel potrafi wyłanczazc sie i włanczac 15 razy pod rzad jest to denerwujace i napewno nie jest przyczyna bateria bo ostatnoi mi sie przy pełnej tak zachowywał
hm, no dobrze, ale jak zaktualizowac oprogramowanie, kiedy komputer w ogole nie wykrywa podlaczonego (poprawnie) telefonu ze wzgledu na wlaczanie i wylaczenie? ; /
No właśnie coś jest nie tak z tym programem NSU. Na stronie http://www.nokia.pl/A4835060 Nokia 3110 classic jest kompatybilna ale program zaprzecza. Napisałam e-maila do Nokii z prośbą o wyjaśnienie tego zjawiska. Mam taki sam problem z moim fonikiem…
Nokia 3110 Classic .Czasami gdy gram w gry na telefonie lub zmieniam motyw to wylancza mi sie tel i wlancza tak 3 razy a za trzecim sie wylacza calekiem Pomocy!
U mnie gdy telefon się restartował to była tylko wina karty SD, po jej sformatowaniu cały problem mijał. Nie weim jak mogę pomóc jedyna co mogę to zaprosić was tylko na stronkę http://nokia3110.socjum.pl/spolecznosc o naszym fonie dowiecie się praktycznie wszystko.
Ja mam jeszcze wiekszy problem.Także mam tego samego rodzaju problem ze wyłacza sie telefona ale malo tego sciagnelam te oprogramowania soft ale nie moge telefonu podłaczyc do komputera bo nie chce sie wlaczyc;/ ?? cos ktos proponuje…oprocz kupna nowego tel.??