Nokia 5530 vs Nokia 5230

Którą wybrać zależy mi na żywotności baterii na gps na 3g na aparacie, na desingu, i na funkcjonalności i na wi-fi i na szybkości.

Żadna z nich tego nie spełnia czego oczekujesz

To wszystko spełni Nokia E90 ;p

Chodzi mi po prostu o to, że chcialbym mieć GPS i 3g(co ma nokia 5230) i dobry aparat i wi-fi(co ma n 5530) i nie wiem na co się zdecydować. Może zna ktoś komórkę która spelnia moje wymagania?

NOKIA 5800 XM

Miałem ten sam dylemat. Ostatecznie wziąłem 5230, ponieważ zależało mi na gps, trochę większy ekran. Brak wi-fi trochę boli, a na aparacie 3,2 mi nie zależało (do robienia zdjęć służy aparat fotograficzny). Telefon działa szybko i bez zawieszania. Gorąco polecam 5230

Witam serdecznie i proszę o poradę.

Jestem posiadaczem NOKI 5230 z nawigacją. Mój problem polega na tym , że nie mogę ustawić trasy miedzy dwoma miastami (np Wrocław -Poznań). Moge natomiast ustawić trasę w danym mieście (np we Wrocławiu jak dojechać z ulicy Grabiszyńskiej na Kosciuszki). GPS Znajduje mi również ulice w Poznaniu i prowadzi mnie z ulicy na ulice, ale muszę w nim sie znajdować. Natomiast jak dojechać z Wroclawia do Poznania trasy nie może znaleźdź. Jądąc Z Wrocławia do Poznania widzę tylko swoja pozycję i nic więcej. GPS nie proweadzi mnie. Dodam, że internet mam w offline i wyłaczony A GPS oraz wi/sieć ponieważ troche mnie to juz kosztowało. Nie wiem też jak usunąć zapisaną już trasę (mapy/ulubione/trasy) i jak dodać kolejną???

Proszę Was o pomoc.Krok po kroku. Może coś muszę ściągnąć albo odblokować? Ale jak bez kosztów to zrobić? :frowning:

Może zrobisz oddzielny temat?