Kupiłem na necie kabel żeby telefon połączyc z kompem i po zainstalowaniu sterowników i po ściągnięciu i zainstalowaniu PC Suit-a nie mogę dokonać połączenia!
a kabel oryginalny Nokii? Jeśli nie to się nie dziw
no raczej nie!
ale to jest chyba płatna wersja
Tak to jest płatna wersja. Darmowej raczej nie znajdziesz.
Sciągnij sobie program moim zdaniem najodpowiednieszy do noki: Nokia PC suit. Włacz program podłącz kabel do kompa i do tel i następnie wejdź w ustawienia i zaznacz w nich tylko kabel szeregowy mimo iż masz usb prób kilka razy zmienic i sprawdz za każdym razem bo z tymi tanimi kablami czasem tak bywa, ale musi działać bez względu na to czy orginalny czy nie :!:
Hunter , mylisz się-PC Suite działa tylko z oryginalnymi kabelkami Nokia. Niestety… Proponuję Oxygen Phone Manager
u mnie odziwo działa, a kabel nawet nie leżał przy orginale, więc nie wiem dlaczego by miało być inaczej… a np. pod
nie wykrywa u mnie fona wcale a skoro byłby orginalny to również by się połaczył
Jeśli działa Ci PC Suite to nie szukaj nic innego. Moim zdaniem PC Suite “wystarczy” Sam chciałbym, by z moim nieoryginalnym oryginalne oprogramowanie działało. Ale cóż, muszę zadowolić się jedynie OPMII…
dałeś mi ostatnmio do myślenia wieć zakupiłem kabel za 3,99 do noki 6230i i na bank dział nokia PC suit z nieorginalnym kablem