Tylko weź pod uwage że u mnie nie jest problemem to że on “zapomina” godziny tylko że ona “staje w miejscu” i rusza dopiero po ponownym włączeniu telefonu…
A dodam jeszcze, że jak telefon jest wyłączony ALE SIĘ ŁADUJE, tzw jest podłączony pod kabel od ładowania to zegar normlanie chodzi, ale jak się odłączy ładowanie to się zatrzymuje i zaczyna dalej chodzić dopiero po włączeniu telefonu 
– Dodane 22.09.2011 (Cz) 11:52 –
rozebrałem telefon jest tam jakas mała bateryjka, tylko gdzie na internecie można by taka kupić?
– Dodane 22.09.2011 (Cz) 11:54 –
po wpisaniu słowa “nokia bateria” czy czegos w tym stylu znajduje mi całą mase STANDARDOWYCH bateri a nie tych wewnetrznych…
– Dodane 22.09.2011 (Cz) 12:27 –
Najciekawsze jest to, że jak KOMPLETNIE WYJME TĄ MAŁA BATERYJKE to telefon działa NORMALNIE!
Tylko teraz w sumie logicznie myśląc po coś ona w tym telefonie się znajduje, niby po wywaleniu jej telefon działa jak trzeba, no ale to troche dziwne mi się wydaje…
Choć tak bardziej rozebrałem ten telefon i się zaczynam zastanawiać czy to nie jest bateria od lampy błyskowej/flesha, ponieważ rozebrałem telefon dosć mocno i została ta bateria na jakiejś płytce (odłaczyłem ja dwoma przewodami od płyty głównej i zegarek chodzi ok ale z tej płytki nie dało się wypiąć.)
W sumie powoli zaczynam się zastanawiać czy to bateria…
Chodzi mi o to co tutaj gość wkłada w 1:55minucie
Jak te kabelki odłacze co wystaja z tej bateri to zegarek chodzi ok…
– Dodane 22.09.2011 (Cz) 12:30 –
tutaj widać też jak gość odłacza te kabelki o których mówiłem w 5:17min
po ich odłączeniu tak jak on to zrobil telefon działa prawidłowo!
– Dodane 22.09.2011 (Cz) 12:33 –
hmm po tym co zobaczyłem w minucie 6:30
widze że to z fleshem/lampa nie ma nic wspólnego więc to chyba jednak bateria...
– Dodane 22.09.2011 (Cz) 12:40 –
aaaa to jest chyba mechanizm wibracji, to teraz już kompletnie zgłupiałem, w telefonie nie działa zegarek z powodu mechanizmu wibracji?
– Dodane 22.09.2011 (Cz) 13:00 –
Teraz znowu zwróciłem uwage że jednak nie ma znaczenia czy ta wibracja jest podłaczona czy nie!
Nie widze tam żadnych bateri w tym telefonie ani nic juz trace pomysły dlaczego ten telefon sie tak zachowuje…
Wyłącze telefon na 10min włacze, patrze 10min się późni ehh masakra…