Nokia 6500 Slide- brak certyfikatu na telefonie lub karcie

Witam zakupiłem sobie ostatnio Nokię 6500 Slide i odrazu chciałem zainstalować na niej GG ale podczas pobierania gg wyskoczył mi komunikat :brak certyfikatu na telefonie lub karcie SIM. AAA i z góry przepraszam boo chyba jest mnóstwo już taki tematów ale ja jestem w tym zielony.Telefon posiadam w sieci Play. Próbowałem pobrać konfigurację wap ze strony play.pl ale pojawił mi się problem (nie wiem czy u was też tak jest ) gdy przyjdzie mi SMS z konfiguracją WAP nie mogę kliknąc aby mi ją zainstalował ponieważ nie mam takiej możliwości nie wiem dlaczego tak akurat jest. A dla przykładu ściągłem sobie konfigurację do MMS i wciskając przycisk (joystick czy jak to się tam nazywa) too mi się wszystko zainstalowało a gdy pobrałem konfigurację z WAP to nie mam tej opcji aby zainstalować to. Próbowałem pobierać gadu gadu bez certyfikatu ale gdy dałem ‘‘Zaloguj’’ to nie pamietam ale jakiś błąd mi wyskakiwał.Jakby mi ktoś mógł powiedzieć co mam zrobić ale tak dokładnie bo jestem w tym zielony byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam!