Nokia 6630 za LG KU800 + 150zl doplata oplaca się?

Moj kolega ma nowego LG KU800 bez simlocka, gwarancja, komplet i chce zamiany z niego na moja Nokia 6630 komplet + dopłacić 150zl opłaca mi się?

Dane techniczne

http://pl.lge.com/prodmodeldetail.do?ac … l=NOTHING#

a twoja nokia 6630 jest też nowa? kto ma dopłacić te 150 ty czy on? co do telefonów to zabaweczką od Lg szkoda sobie głowę zawracać. nokia 6630 to jeden z najlepszych telefonów jakie powstały, sprawdzony symbian. nie warto go oddawać

Moja nokia nie jest nowa, ale wygląda jak nówka mało używana, oczywiście ja mam dopłacić 150zl, ale nie zamieniam się ponieważ czytałem na temat tego telefonu, mało trzyma bateria do 2 dni, podświetlenie wysiada i kilka jeszcze wad.

Lol, 6630 to staroć, do tegoż ceglasta :wink:

KU800 to nowy model, moja siostra go ma.

Świetny, klawisze ładnie chodzą, ładny aparat, ładnie gra muzykę, ogólnie fajny fonik i świetnie wyglądający.

Prestiżowy, stylowy, czego chcieć więcej? :wink:

Ja jak wybieram telefony to stawiam na wygląd/styl.

Po co mi smartphone? Do szpanu przed kumplami? Lol.

Symbian ma tendencję do zawieszania się i chodzi ciężko. (wiem bo mąż siostry ma N73 a kolega n6670)

a ja miałem trzy lata i nigdy mi się nie zawiesił. cuda? co według ciebie świadczy o tym, że KU800 jest jak to ty określiłeś

??

To, że superowo wygląda, czerwone podświetlenie bardzo ładnie komponuje się z czarną obudową.

A nie jak 6630 “cegła” bez wyglądu.

Nie bierz LG. Muzyka ma tendencje do zacinania, i ten dotykowy panel… przypadkowe dotkniecie (nawet w kieszeni) aktywuje ich funkcje.

Ładny wygląd ma się nijak do funkcjonalności.

BTW dla telefonów komórkowych jest specjalny dział…

i to jest prestiż wg ciebie? bez komentarza. wogóle o prestiżu obu marek nie ma co dyskutować, bo to inna liga. lg dla mnie jest zabaweczką dla dzieciaka

:spoko:

Ech…

Skoro tak uważasz mistrzu…

A miałeś w ogóle kiedyś LG? Czy mówisz bo po prostu lubisz Nokię?

A szczególnie Nokie z symbianem :-/

Tak właśnie uważam ;]

Mam złe doświadczenia związane z pseudo-telefonami firmy LG ;]

To że jako-tako wyglądają nijak się ma do jakości.

Ta firma niech się zajmie produkowaniem tego na czym się zna najlepiej.

A produkcję telefonów niech zostawi fachowcom.

Trochę napisaliście odpowiedzi, i powiem tak ze N6630 zostaje u mnie ponieważ jestem bardzo zadowolony z niej :slight_smile: Symbian to bardzo dobra rzecz :slight_smile: Playery DivX, Ogg, i no i gry to po prostu wypas, zdjęcia też dobre czego chcieć więcej :?: N6630 nie jest “cegłą” tez jest fajna z wyglądu mi się podoba (najchętniej bym zamienił N6630 na 9500 :slight_smile: z dopłatą to jest dla mnie najlepsza Nokia i to jest super telefon :slight_smile: albo na N70 tez dopłatą)

Czytałem na temat LG i jest wady to bateria słabo trzyma, i mam problemy z tym podświetleniem klawiszy dotykowych i jeszcze inne wady.

Ta jeszcze mam dopłacić 150zl do niego hehe dobre :!:

N6630 The Best :!:

Dzięki za odpowiedzi, można zamknąć posta.

Pozdro.

Teoretycznie powinieneś do niego dopłacić, bo twój fon nie jest nowy (swój wiek pewnie ma) a LG jest nowiutki, to też fakt.

Czytałeś na forum Nokii? :wink:

Może bateria LG trzyma krócej niż w Nokii, ale z podświetleniem klawiszy nie ma żadnych problemów.

Tak czytałem wypowiedzi co maja ten telefon.

Nie ma motywów

A co do pytania Czytałeś na forum Nokii? to o co chodzi

No i co, że nie ma motywów?

Najważniejsza rzecz na świecie dla ciebie to motyw? Lol.

Hehe, dobre.

Na forum Nokii dwie osoby mają LG KU800 i do tego wadliwe i one Ci mówią “zostaw Nokię”? :wink:

Wejdź na jakieś porządne forum.

dyskusja zmierza w złą stronę. odchodzicie od tematu. porównujemy tu konkretną sytuację. telefon nowy z używanym plus dopłata. a nie marki LG i nokia. oba telefony są przeznaczone dla zupełnie innej grupy klientów :slight_smile:

I wg mnie to najlepsze podsumowanie tematu.

Zaraz by były kłótnie itp. :smiley: XD

Nokia - wielofunkcyjny kombajn, wyglądający jak cegła

LG - stylowy i prestiżowo wyglądający fon, nie ma Symbiana więc nie jest wielofunkcyjnym kombajnem

wybór należy do ciebie