Do wyboru mam dwa telefony: Nokia 8800 i SE K750i ( żaden inny ).
Zastanawiam się który wybrać. Nie bawię się telefonem więc nie zależy mi na jego funkcjach dlatego zasięgam opinii innych. Który wg. was jest lepszy jakościowo?
Gdybym brał pod uwagę bajery to raczej wybrałbym SE ze względu na to że funkcjonalnie nokia wymięka.
Zdecydowanie 8800, ze względu na jej cene. Napewno jakbyś chciał sprzedać to dostaniesz dobrą cene i kupisz sobie dwie k750,a lepiej już k550 które są w podobnej cenie.
SE-więcej bajerów w mniejszej cenie, ale po pół roku tel. do wymiany. NOKIA - tyle samo bajerów co w SE tylko drożej, tel. dożywotnio działa bez problemów.(czasem są jakieś komplikacje, ale to rzadkość)
Tylko i wyłącznie bierz Nokia 8800. Nie da się ukrytć że Nokia jest wytrzymalsza, trwalsza, estetyczniejsza i bardziej komfrotowa. Nie ma zbytecznych bajerów.
Zgodnie z radami większości z was stałem się posiadaczem nokii 8800.
Ma znacznie gorszy aparat, brak slotu na kartę oraz bateria działa krótko ale wystarczy na nią spojrzeć i jej design rekompensuje wszystkie minusy.
Mimo, że ciężka jest bardzo wygodna a dzięki jej wadze czuć jej obecność w kieszeni. Wyświetlacz ma mniejszą rozdzielczość niż ten w SE ale jest bardzo dobrej jakości i wszystko ładnie widać. Dla posiadacza mptrójki/ipoda niecałe 50MB wbudowanej pamięci zdecydowanie wystarczy na dzwonki, aplikacje i grafiki. Telefon robi wrażenie na innych, nie to co posiadany przez co drugą osobę SE.