Witam, mam problem z Nokią C3-00, a mianowicie taki że miałem kiedyś miałem gry,tapety i inne aplikację co były od początku, i pewnego dnia wyłączyłem ją i nie mam już tapet, gier,kalkulatora i nawet tej aplikacji Nokia Ovi . Nic, z WiFi też korzystać nie mogę ?
Gwarancji telefon już nie ma niestety . Trzeba od nowa system instalować oprogramowanie ? Z góry dzięki za pomoc
Nie wiem czy aktualne.Jakoś nie wchodziłem na forum. Pobierz soft który ci podałem link.Pliki z softem do fona musisz umieścić w C>ProgramFiles>Nokia>Phoenix>RM-614.Odpalasz program do wgrywania softu.Telefon podłaczasz w Nokia PC. Instaluej stery. W programie Flashing>wybierasz z listy(select model) swój RM.Zanznaczasz manual i wybierasz pliki w okienko MCU >mcusw ,ppm1>ppm_b1 ,cnt1>image_b1. kliaksz FLASH i czekasz .Patrzysz czy nie sypnie błedami.
Aktualne, kiedy cie nie było próbowałem innymi programami ale pojawiał się taki błąd w trakcie instalacji: kernel security check failure, i komp się restartuje. Wiesz o co chodzi może ?
Szukaj kompa z WinXp, Vista lub 7.Albo rozwiązania na necie ,ja ci mogę jednie pomóc przy wgraniu softu do fona.Skopiuj " kernel security check failure" wklej w goole i zapewne coś znajdziesz na ten temat ;).