najwazniejsza dla mnie jak funkcjonalnosc i dosc dobra jakos odtwarzania mp3
a mam jeszcze jedno pytanie…czy jezeli komorka zakupiona w angli jest juz odblokowana to moge wlozyc polska karte sim czy tez bede musial odblokowywac w polsce?
jezeli chodzi o funkcjionalnosc i dobrzy mp3 to polecam sony ericssony ostatnio zmienilem w900i na n95 i to byl wielki blod daremna obsluga slaba jakosc i strasznie sie wiesz oprogramownie
no wlasnie slyszalem ze ten symbian w noki 6120 jest boski.
a jezeli chodzi o samsunga to sie troszke boje ze monitorek albo klawiatura moga sie chyba zniszczyc. wiec ciagle siee bije powiemdzy samsungiem d900(i) a ta nokia 6120
aa wiecie moze jak jest z odtwarzaniem muzyki w obu modelach(ze sluchawkami i bez)??
Jak długo trzyma tam beteria? ja raczej będę tylko pisał SMSy i dzwonił i może trochę się pobawie aparatem ale to krótko. Wytrzymie z 3-4 dni?
Szkoda że 6120 nie ma irdy zastanawiam się nad tym tele i se w810i i jak na razie przekonuje mnie Nokia bo ma większą pamięć wew, lepsze głośniki, symbian,lepszy wyswietlacz ale ma brak irdy natomiast se ma lepsze słuchawki, wg lepszy wygląd ale jak teraz się okaże że baterie w nokii będę musiał ładować co 1-2 dni to wole już SE który trzyma nawet do 5 dni