Nokia E50 czy brać inną?

Przejściówka tylko oryginalna Nokia AD-15 lub AD-46, te tanie mają dźwięk mono.

Sandisk, diowiedz sie lepiej czy z 2gb karta nie będzie sie wieszał albo mulił

A ta AD-15 od AD-46 różni się czymś ?

Z kartą 2GB raczej nie powinno go mulić :wink:

I może wie ktoś ile E50 ma ramu ? bo wiem że procek ma 220mhz ale ile ramu nie znalazłem nigdzie… :?

I jak chce sformatować ten telefon, czyli pamięć wewnętrzną to jaki kod musze wstukać ?

I czy po tym formacie strace nr. z karty SIM ?

dzięki za pomoc :slight_smile:

Ja wolę AD-15 (i sam ją mam), bo AD-46 ma dodatkowy kabel , który nie wiadomo gdzie dać - po połączeniu z kablem od słuchawek mamy długi kabel, którego nie wiadomo gdzie dać :stuck_out_tongue: Oprócz tego AD-46 ma wbudowany mikrofon.

AD-15 ma króciutki kabelek.

Aha, thX.

Wiec mysle ze kupie sobie AD-15

I jeszcze wracajac do karty pamieci, czy ktos uzywa w tym telefonie karty 2GB ? Bo wlasnie przed chwia przeczytalem na jednej z stron ze obsluguje max 1GB a wiem ze moj znajomy mial w niej 2GB i nie mial problemow. Powie mi ktos jak to jest ?

I tez nigdzie nie umie znalesc ile ten telefon ma ramu, ma moze ktos jakąś stronke gdzie moze to psiac ?

I czy ten fon otwiera .mp4 ? I jakim programem je otwierac ?

Złączono Posta : 16.05.2007 (Sro) 15:12

Jeszcze chciałem zapytać czy do tego telefonu moge włożyć baterie BL-6C ?

Całkowitej pojemności nie znam,gdzieś przeleciało mi przez oczy że 30mb

a w praktyce jest tak że wacha się 12,6-16,0

Aha, dzięki.

Już wiem też że moge mieć w nim baterie BL-6C, tylko coś tam obudowe musze zmienić…

Wiem też że odtwarza .mp4 :slight_smile:

Tylko dalej nie wiem jak jest z tą kartą, a prosiłbym o szybką odpowiedz bo jutro jade po karte microSD z KingStona, tylko nie wiem czy kupić tą 1GB czy 2GB ?

Jak radzicie ?

Napisali że obsługuje 1GB słyszałem również że mają 2GB,osobiście mam 512MB a Tobie proponuje 2x1GB

OK, thX. Ale raczej kupie sobie jedną 1GB :slight_smile:

A wie ktoś jak ściągnąć z tego telefonu obudowe ? Czy musze coś rozkręcać ? Albo jakiś link do strony gdzie jest to napisane\pokazane ?

Bo chce wyczyścic wyswietlacz bo jakiś paproch tam jest… :-x

Na symbianos.pl jeden z użytkowników forum pisał jak to zrobić - poszukaj sobie.

Dzieki karolzet za info gdzie szukać, ale wpisuje różne słowa na temat wyszukania tego tematu i pokazuje sie tego sporo a nic konkretnego :?

Wiesz moze co wpisac zeby wyszukał mi ten temat tam ?

http://forum.symbianos.pl/viewtopic.php?t=3733

Stary, wielkie dzięki :smiley:

Już rozebrałem go i przeczyściłem, wyświetlacz jak i obudowe 8)

Mam jeszcze jedno pytanko, znajomy wysłał mi przez BT z swojego N-Gage aplikacje FeExplorer(najnowszą chyba), odbieram, klikam na nią i chce zains. a pisze mi że nie może otworzyć :? plik .sis

Wie ktoś może czemu sie nie da ?

Niestety ale FExplorer-a nie ma jeszcze na S60v3 i dlatego najnowszej wersji (v1.17) nie zainstalujesz :? Ja osobiście poleciłbym X-Plore http://www.symbianos.pl/Aplikacje/System/X-plore/ jednym z wielu atutów tej aplikacji jest to że bez zadnego problemu mozna nim przesyłać dosłowie wszystko przez BT (np. zabezpieczone pliki) :slight_smile:

OKi, dzięki :slight_smile: