Nokia e50

Witam mam zamiar kupić nokię e50. Co o niej sądzicie(bateria, system, mp3, trwałość. itp)?

Bardzo dobry telefon z najnowszym symbianem. Bateria jest jedna z najlepszych z nowych nokii. Co do MP3 to na standardowej słuchawce pewnie jakość jest żałosna, ale po dokupieniu przejściówki i porządnych słuchawek będzie całkiem OK.

Proszę zmienić tytuł swojego tematu na konkretny, mówiący o problemie.

W tym celu proszę użyć przycisku icon_edit.gif

Takich tematów było już dużo nawet na pierwszej stronie. Poszukaj!

Telefon bardzo fajny,bateria (u mnie) trzyma 6 dni,jeśli słucham muzy,gram i korzystam z nawigacji to wytrzymuje 3-4dni,bardzo dobrze leży w dłoni,jest bardzo dobrze wykonany.

Wadą,którą posiada a w zasadzie wszystkie nokie,które miałem są mało trwałe przyciski i tak już po 7 m-cach użytkowania zauważyłem delikatnie starty przycisk lewy “soft key”

Jeśli chodzi o pracę systemu jest ona trochę wolniejsza od standartowych telefonów,ale można się przyzwyczaić.

Jeśli zdecydujesz się na zakup,proponuję kupić telefon z niebrandowanym softem (tz. najlepiej z nokia poland) Softy naszych operatorów często się zawieszają,oczywiście telefon brandowany mozna sflashować do niebrandowanego ale to już osobny temat.

Na standardowej słuchawce jakoś jest dobra.Byleby nie konwertowac dzwięków do ACC.Pozatym telefon jest bardzo fajny.Polecam zrobienie aktualizacji Firmware.Wtedy ostrzeżenia są w lepszej jakości.Odpowiednie jak na telefon Tej klasy.Więcej info znajdziesz na http://www.symbianos.pl.