Nokia e51 + YouTube


(guli83) #1

Witam!

Problem polega na tym, ze telefon, a raczej Real Player nie odtwarza filmikow z YouTube online.

Lacze sie przez router w domu, zasieg w pelni wiec to nie to napewno.

Wchodze na stronke YouTube, wpisuje szukany filmik, dostaje liste filmikow i ich ikony,

klikam odtworz film,

wlacza sie RealPlayer...

laczenie...

ladowanie...

po jakis 20 sekundach...

nie mozna polaczyc sie z serwerem, minal cza na polaczenie sie z serwerem.

Co jest nie tak?? Ustawienia napewno sa pprawne bo sprawdzalem to juz wczesnie.

Prosze pomozcie!!

Bede naprawde wdzieczny!!

Pozdro!!


(xeth) #2

musisz doinstalować jakiś program np SmartMovie w ostatniej wersji dodali obsługe formatu flv


(guli83) #3

Nie, nie, napewno nie chodzi tu o ogladanie filmikow z youtube poprzez SmartMovie.

Wchodzisz na YouTube, puszczasz filmik i ogladasz, nawet nie trzeba czekac do konca ladowania.

Kiedys mi to dzialalo ale nie pamietam kiedy i przy jakim dostepie do neta…

Cos tu jest nie tak, tylko wlasnie nie wiem co.

Dzieki za odpowiedz, czekam na dalsze pomysly…


(JUDGE) #4

Pojawiła się oficjalna aplikacja do obsługi serwisu YT: http://www.telepolis.pl/news.php?id=14327


(guli83) #5

Dzieki za zainteresowanie i odpowiedz ale problem dalej jest nierozwiazany.

Bede naprawde wdzieczny za jakiekolwiek sugestie i podpowiedzi.

Z gory dzieki!!

Pozdro!!


(Maryś) #6

Sprawdzałem przed chwilą.

Mam Nokię E51 i net z routerem WiFi w domu

Wszystko na YouTube chodzi OK.

Coś nie tak będzie w ustawieniach.


(Szymon19811) #7

witam :smiley:

jeżeli pojawia się taki problem, to nie należny wgrywać żadnych programów, bo to w niczym nie pomoże.

najprostszym i najrozsądniejszym rozwiązaniem jest przywrócenie ustawień fabrycznych tel.

(formatowanie) po przez ten kod: *#7370#

tylko wcześniej trzeba zrobić kopie zapasowe tel (tylko kontaktów, nie można wszystkiego)

mi to pomogło

pozdrawiam