Nokia - jaki model wybrać?

Witam,

szukam dla siebie nowego telefonu. Korzystam z Nokii i chetnie przy niej zostane. Obecnie mam stara, ale naprawde dobrze dzialajaca po przeszlo 3 latach uzywania Nokia 6610.

Teraz przymierzam sie do zakupu czegos nowszego :stuck_out_tongue: .

Interesuja mnie telefony z serii N. No i tu zaczyna sie problem…

Slyszalam rozne opinie o trzymaniu baterii przez te telefony. Szukam takiego aparatu, ktory przy typowym uzytkowaniu wytrzyma minimum 5-7 dni na zaladowanej baterii.

Ktory model jest najlepszy pod wzgledem oszczednosci w uzyciu baterii? :slight_smile:

To kup 3310. :lol:

Rozumiem, ze jak wychodzisz z domu, to wracasz po tygodniu :stuck_out_tongue:

OT-y - KOSZ :evil:

Radzę uważać.

Złączono Posta : 3 Listopad 2007, 22:37:23

D.licja konkrety. Ile masz środków na telefon. Czego konkretnie potrzebujesz. Seria N to zbyt ogólne stwierdzenie.

Nie znajdziesz wśród serii N. W ogóle ciężko będzie przy nowych telefonach, żeby tyle bateria trzymała. Ogromne wyświetlacze popierają tyle energii, że trzy dni to góra :frowning:

Dokładnie. A jak chcesz telefon ładować codziennie to polecam N80 i N95.

He, Chcesz telefon co trzyma tydzien bateria z seri “N:” ?, sądzę ze teraz to nie możliwe , bo nokia się trochę zepsuła z bateriami…

Mam 6300, co dzien pod ładowarką…niestety.

Moja 6630 wytrzymuje 7 dni bez ładowania przy normalnym użytkowaniu. Jeszcze N70 z dobrą ORYGINALNĄ (nie z allegro!) baterią tyle może wytrzymać. Bo ma tą samą baterie BL-5C.

a ja sie chciałem spytac czy ta nokia 6630 to muli troche czy nie?

słyszałem różne opinie…

Jeśli potrafisz się obsługiwać Symbianem to nic nie muli.

Głównie to są opinie dzieciaków które kupują drogi telefon z Symbianem a nawet nie wiedzą co to jest Symbian…

a warto kupować używaną 6630 za ok 400 zł w dobrym stanie?

Cena zbyt przystępna nie jest, bo za 499 to chodzą nowe. Ale jako telefon to bez dwóch zdań polecam. Zresztą zawsze powtarzam, że jest to jeden z najlepszych telefonów jakie kiedykolwiek wyszły do sprzedaży :slight_smile:

Sam mam i polecam tą nokię - 6630. Może i duża ale na prawdę idealnie leży w dłoni… :slight_smile: