Witam niedługo zamierzam zmienić swojego poczciwego K700i na coś nowszego na początku miał być to w810i ale przeglądając allegro natknąłem się na nokię n73 Music Edition co sądzicie o niej ??
Być może na forum są jej użytkownicy prosze ich o wypowiedzienie sie na jej temat z góry dziękuje i pozdrawiam
EDIT:Wyczytałem ze ta nokia ma joystick i nie jestem pewien jak z jego trwałością :(może niech sie wypowiedzą osoby posiadająca ten telefon bo jak nie to wezme w810i bo niechce miec joysticka a on nie ma.
Ze swojej strony BARDZO polecam n73 ze względu na szeroko pojęte multimedia jak i potężne możliwości rozbudowy i personalizacji telefonu jakie daje symbian.
Co do joysticka to ja nie mam zbytnio zastrzeżeń, ale zdarzyło się kilka przypadków, że joy po prostu odpadł.
Szczerze mowiąc nie bo mi to po prostu nie potrzebne.
Masz racje Nokia N73 ma dużo bajerów tylko ze ja z połowy nie bede korzystał, ja korzystał bede z aparatu,słuchania muzyki no i oczywiscie dzwonienie i pisanie esów 8)
Najbardziej mi zalezy na muzyce bo do robienia zdjęc mam profesjonalny aparat wiec jakis super wypasiony w komórce mi potrzebny nie jest 2mpix stykna a tyle ma w810 i myśle ze na niego się chyba zdecyduje.
Mój kolega ma n70 i szczerze mówiać ten symbian jakoś specjalnie do mnie nie przemawia.
Mam ta Nokie N73 i ona nic nie ma takiego nadzwyczajnego w standardzie, nawet automatycznego blokowania klawiszy, ale wlasnie ale jak chcesz cokolwiek to poprostu wgrywasz, telefon daje duze mozliwosci, od gier po nawigacje, oczywiscie do nawigacji trzeba dokupic urzadzenie gps, ale nie o tym, mam ten telefopn od tygodnia i spoko, nie jest znowu taki wolny jak na symbiana.
Mieszkam za granica i kupilem ten telefon bez polskiego jezyka, ale juz wgralem nowsze oprogramowanie i jezyk polski :mrgreen: .
Chcesz zrobic z niego pilota do telewizora, odtwarzacz filmow… i duzo duzo tego jest to prosze bardzo, wystarczy poszukac odpowiedniego oprogramowania.
Aparat robi fajne zdjecia, choc tylko w dzien i w naturalnym oswietleniu, jak wiemy to nie jest cyfrowka, ale telefon umozliwiajacy robienie zdjec, cyfrowki zaden telefon w chwili obecnej nie zastapi, ale moze pomoc
Generalnie polecam ten telefon, a tym bardziej jak ktos lubi grzebac w oprogramowaniu
Jak się nie umie używać symbiana to pewnie że telefon będzie mulił. Ponadto symbian daje ci duuuużo większe mozliwości niż standardowe oprogramowanie. Joy chodzi bez zastrzeżeń. Jak by cię nie satysfakcjonował odtwarzacz, zawsze można wgrać inny (lepszy) ^^