Witam serdecznie, słyszałem, że nokia ma na rynek wpuścić kilka nowych modeli telefonów, które maja być uboższą tańszą wersją nokia n8. Jakie to będą modele? Słyszałem, że wpłynie to na spadek ceny NOKIA N8, prawda to jest?
Pierwszy raz o tym słyszę… jak nie masz wystarczających funduszy na Nokie N8 to masz jeszcze C7 i C6-01, chyba te telefony właśnie po to głównie powstały, żeby można było zakupić smartphone z Symbianem S^3 po niższej cenie. Z tego co się orientuję to to, że Nokia niedługo zaprezentuje 3 modele telefonów z MeeGo co prawdopodobnie wpłynie na cenę N8 i innych ale w bardzo małym stopniu.
Właśnie o te modele mi chodziło prawdopodobnie. A fundusze to w sumie nie aż taki problem, ale po co dawać więcej, przepłacać, jak można taniej dostać. :razz:
Wiesz… telefon będzie co jakiś czas coraz tańszy ale tak można czekać w nieskończoność lub aż pojawi się nowy model i co wtedy, kupić n8 czy znowu czekać aż stanieje ? No właśnie…
no dostaniesz taniej ale nie wszystko to samo chodzi mi o podzespoły ale symbian 3 ten sam.Teraz wychodzi Nokia E7 z 4 calowym wyświetlaczem i fizycznym qwerty rozsuwana jak N97.A telefony z pozostałym systemem to trzeba poczekać nie tak szybko je ujrzymy.
E7 to juz jest kox telefon, mi głownie chodzi o to aby mieć telefon coś ala iPhone, który będzie posiadał ten fajny intuicyjny interfejs w odtwarzaczu muzycznym. Reszta typu aparat i inne, niepotrzebne gadzety są mi niepotrzebne.
A swoją drogą E7 to to samo co N8 tylko , że z fizycznym qwerty innym aparatem i 4 calowym ekranem z clear black czyli ma ładnie odwzorowywać kolor czarny.to nowość u Nokii.