Witam, mam duży problem. Za jakiś czas chcę kupić sobie nowy telefon i mam na oku Nokie N97 Mini oraz Nokie X6 i nie wiem ktory lepiej wybrac… Jeżeli o mnie chodzi to glownie chodzi mi o telefon do zabawy… czyli muzyka, zdjecia, wideo itd. Chodzi dokladniej o taki z ktorego bedzie szła muzyka głosniej i bedzie czysta czyli bez trzeszczenia itp. Wiec prosze o pomoc ktory pod tym względem bedzie lepszy??
N97 to niewypał. Cegiełka taka.
Za to X6 już zgrabniutki.
Oczywiście polecam X6 który tak naprawdę jest tym samym co poprzednicy na symbianie v5 a jedyną szczególną różnicą to bardzo fajny ekran pojemnościowy.
właśnie na niektórych portalach piszą że x6 to cegiełka
i nie wygląda tak idealnie jak na zdjęciach
pisząc “za jakiś czas” masz na myśli jaki okres czasu ?? w okolicy wakacji wyjdzie wiele nowych ciekawych telefonów do sprzedaży, wiec jeżeli ci się nie spieszy do poczekaj …
ceny telefonów które podałeś są duże , więc obstawiam że masz duże zasoby gotówki ;p zatem ile chciałbyś maksymalnie przeznaczyć na telefon ??
jak możesz to podaj jeszcze kilka cech i specyfikacji telefonu, aby było nam lepiej coś dla ciebie znaleźć, bo szczerze powiedziawszy to - z podanymi przez ciebie cechami telefonu - to jest szukanie igły w stogu siana
ogolnie ja bym chcial telefon kupic juz jakos za 2-3 tygodnie. cena mi nie zbytnio robi szczerze mowiac a wczoraj wlasnie patrzalem na necie telefony bo bylem przekonany ze wezme te nokie n97 i zobaczylem X6 i wlasnie dokladnie chcialbym sie upewnic ktory lepiej kupic… w n97 zauroczyla mie klawiatura ze jest jak w komputerze… X6 podobno jest stworzony do muzyki specjalnie… a ja wlasnie glownie po to potrzebuje telefon oraz do zdjęć i pisania esów… i tak jak mowisz ze to szukanie igły z stogu siana to ja chce wybrac z tych 2 telefonow tylko.
Ja brałbym X6 bo dotyk w n97 mini zrobił na mnie bardzo złe wrażenie. Pochastałbym się gdybym miał korzystać z tego telefonu na co dzień chociaż klawiaturka nawet przyjemna