Nokia Software Updater i Windows 7

Witam !!

Mam mały problem z Nokia Software Updater a mianowicie chodzi oto że niechce się zainstalować na Windowsie 7 a an Viście działa podczas włączenia Setupu wyskakuje napis że Mój system operacyjny nie jest kompatybilny Mam pytanie czy ktoś wie jak temu zaradzić ???

Pewnie musisz poczekać na kompatybilną wersję systemu, lub znaleźć dzieś komputer z poczciwym staruszkiem XP :stuck_out_tongue:

http://www.nokia.pl/pomoc-i-programy/op … ia/pobierz <-- ta wersja powinna działać na Viście.

Próbowałeś trybu zgodności?

u mnie Nokia PC Suite chciała wgrywać jakąś aktualizację żeby działało pod Win7 :stuck_out_tongue:

Tak tak PC Suite sciaga pozniej mala poprawke ktora usprawnia dzialnie pod win7 lecz ona sie przynajmniej instaluje a Nokia update nawet nie chce sie zainstalowac

narazie jedynym dobrym rozwiązaniem jest Nokia Ovi Suite 2 działa pod win7 bardzo dobrze i ma opcje aktualizacji oprogramowania urzadzenia :slight_smile:

Pozdrawiam

nokia software upadate działa na Windows 7 trzeba wziąć prawym przyciskiem myszki na instalke kliknąć zgodność i zaznaczyć windows xp (service pack 3) i pójdzie na pewno nie wiem czy ten podpunkt będzie się nazywał zgodność ponieważ pracuje na windows 7 eng wersja u mnie jest compatibility jaśniej drugi od dołu sory ze pisze tak późno ale morze komuś to się kiedyś przyda