Witam mam następujący problem tak jak w temacie.Mam najnowsza wersje PC Suite ze strony nokii i po zainstalowaniu pc suite nie mam opcji menadzer plików.A także prosiłbym o porady,instrukcje jak wgrywać filmy do nokii a także inne aplikacje takie jak encyklopedie
Dodam ze mam nokie 6680 i windows viste na komputerze
Wejdź na stronę Noki i pobierz najnowszą wersje PC Suite, powinno pomódz. Zobacz też czy w oknie Mój Komputer nie masz ikony Nokia Phone Browser.
Programy instalujesz Przez wejscie w ikone Instaluj Aplikacje(Okno PC Suit) oczywiscie musi to być format *.sis, albo .*jar Puźniej telefon poprowadzi Cię przez cały proces instalacji. Filmy najlepiej wrzucać przez phone browser
Tylko że ja nie mam płytki.Najnowszy pc suite sciągnąłem ze strony noki i zainstalowałem go(zdjęcie).W mój komputer też nic nie ma że jest jakiś sprzęt czy coś podłączone.A muzykę mogę normalnie wrucać przez pc suite(prześlij plik audio).
karolzet probowalem i to samo.kabel orginalny.A co do visty to a stronie nokii pisze ze systemy obslugiwane przez pc suite to windows vista i w dol.czyli to nie wina visty