[Nokia6680] PC Suite - brak funkcji menadzera plików

Witam mam następujący problem tak jak w temacie.Mam najnowsza wersje PC Suite ze strony nokii i po zainstalowaniu pc suite nie mam opcji menadzer plików.A także prosiłbym o porady,instrukcje jak wgrywać filmy do nokii a także inne aplikacje takie jak encyklopedie

Dodam ze mam nokie 6680 i windows viste na komputerze

A tak wygląda mój pc suite

2cc1f3d14d3b36b1m.jpg

gdzie dokladnie widac ze brakuje menadzera plikow

Prosze o pomoc

płytę nokia pc suit powinieneś dostać z telefonem

Wejdź na stronę Noki i pobierz najnowszą wersje PC Suite, powinno pomódz. Zobacz też czy w oknie Mój Komputer nie masz ikony Nokia Phone Browser.

Programy instalujesz Przez wejscie w ikone Instaluj Aplikacje(Okno PC Suit) oczywiscie musi to być format *.sis, albo .*jar Puźniej telefon poprowadzi Cię przez cały proces instalacji. Filmy najlepiej wrzucać przez phone browser

Tylko że ja nie mam płytki.Najnowszy pc suite sciągnąłem ze strony noki i zainstalowałem go(zdjęcie).W mój komputer też nic nie ma że jest jakiś sprzęt czy coś podłączone.A muzykę mogę normalnie wrucać przez pc suite(prześlij plik audio).

No a jak wejdziesz w mój komputer to tam powinno być nokia phone browser…

Wejdź w Panel sterowania --> Menadzer urzadzeń i zobacz czy niema jakiś problemów z instalacją skałdnikow od telefonu.

Możesz jeszcze przeinstalowac PC Suit :stuck_out_tongue:

karolzet Nic takiego nie mam w mój komputer.

Exar-Kun Już go przeinstalowałem i to samo.Może bym wgrał starszą wersję pc suite. tylko skąd ją pobrać.Zadnej płyty cd nie miałem.

Tak to jest jak się ma łindołs wista :stuck_out_tongue:

Exar-Kun W panelu w menedzer urządzeń nie ma programu związanego z nokią i pc suite.

Złączono Posta : 13.07.2007 (Pią) 14:35

karolzet Może to dlatego że nie mam tej płyty z oprogramowaniem.

Złączono Posta : 13.07.2007 (Pią) 14:48

dodam jeszcze ze jak podlacze telefon poprzez kabel to pojawia sie mi chmurka w ktorej pisze ze nie rozpoznano urzadzenia

Popróbuj inne do innych portów USB go podłączyć. A może kabel masz nieoryginalny?

karolzet probowalem i to samo.kabel orginalny.A co do visty to a stronie nokii pisze ze systemy obslugiwane przez pc suite to windows vista i w dol.czyli to nie wina visty !!

To zrób format telefonu, albo wgraj najnowszy soft.

do tej nokii to nokia pc suit w wersji 6.5.12