Czy subskrypcja (klucz produkty) automatycznie się odnawia (wydaje mi się, że nie ale wole wiedzieć)?
W jaki sposób będę wiedział, ze kończy mi się aktywacja?
Czy jak usunę po określonym czasie subskrypcji (aktywacji) program to nie będzie żadnych problemów w stylu, że aktywacja została “przyznana” samoczynnie?
powiększ pierwszą zrzutkę ekranową i wszystko będziesz widział.
Jak nie zapłacisz to jak ma ci się niby odnowić, po wykupieniu odnowienia wpisujesz w odpowiednim miejscu nowy serial i po jego akceptacji online program odlicza od nowa dni subskrypcji.
Patrz pkt 1.
Patrz pkt. 2 - nie ma automatycznego odnowienia subskrypcji.
Sorki nie doczytałem literki w tekście. teraz już wszystko wiem. Dzieki. A mógłbyś jeszcze powiedzieć coś o Norton Account - jedne konto do wszystkich produktów dobrze myślę?
To jest miejsce w którym masz zgromadzone klucze do wszystkich programów ze stajni Nortona, dostępne po zalogowaniu się. Tam również możesz zamówić online odnowienie subskrypcji na posiadane aplikacje Symanteca.
Wiem, że data ostatniego postu jest dość dawna, ale cóż. Myślę, ze na temat. Mógłby mi ktoś napisać jakie dane są podawane podczas zakładania konta Norton Account i jak wygląda wykupienie subskrypcji online?