co lepsze norton 360 v.2.0 czy norton is 2008 ?? czym roznia sie te 2 programy zalezy mi na bardzo dobrej ochronie
prosilbym nie zamieszczanie odp typu zainstaluj sobie avasta itp itd
z góry dzieki za odp
co lepsze norton 360 v.2.0 czy norton is 2008 ?? czym roznia sie te 2 programy zalezy mi na bardzo dobrej ochronie
prosilbym nie zamieszczanie odp typu zainstaluj sobie avasta itp itd
z góry dzieki za odp
Zobacz porównanie tych dwóch programów:
http://www.symantec.com/pl/pl/norton/360
Zakładka “Porównanie pokrewnych produktów”
Na samym opakowaniu masz napisane.
Northon 360 to jest pełen pakiet zabezpieczający od Symanteca, czyli to jest northon internet security + jakieś tam inne moduły, m.in. backup, optymalizacja systemu itp.
według mnie lepiej wziąć norton internet security norton 360 jak dla mnie był za bardzo automatyczny (wszystko ustawia sam)
a narzędzia zawarte w skład tego pakietu są dosyć słabej jakości jedynie możliwość robienia backupów jest przydatna
Również uważam, że lepiej wziąść NIS, ponieważ norton 360 na bardzo uproszczony interfejs, wszystko ustawia sam (j.w.); wg. mnie jest dla “laików”, a w NIS możesz wszystko samemu ustawić itp.
360 to NIS rozbudowany o moduły umożliwiające robienie kopii zapasowych i podstawowy tuning systemu.
Co wybrać?
Gdybym miał wybierać wybrałbym IS bo dopłacanie do czegoś co mogę mieć za free jest trochę bez sensu. Zwłaszcza przy tak skromnej funkcjonalności.
Zerknij jeszcze na Totalcare naszej firmy - konkurent, nie będę pisał dlaczego warto ale warto
G DATA Software , a wiec słucham moze mie zaciekawi ten program
heheh nie, nie, podsuwam Ci alternatywę, więcej info na stronie - http://www.gdata.pl/portal/PL/content/view/226/
a tak już na super marginesie to … może warto zainteresować się NotebookSecurity wszystko to czego szukasz + TopSecret NxG 4.0 (program szyfrujący dane w wirtualnym sejfie)…
zainstalowalem wersje trial nortona 360 i NIS’a i musze stwierdzic ze NIS wyglada i sprawowal sie o wiele lepiej, nie obciażal systemu jak 360 wiec narazie jestem przekonany do nis 2008
Gawcio… żart? Prowokacja? Czy poprostu nie wiesz gdzie i co piszesz?
Froooog!