NORTON Internet Security 2010 1 PC 2LATA za 29,90 zł

Witam za 30 dni kończy mi się subskrypcja NORTON Internet Security 2010, szukając na allegro znalazłem coś takiego . chciałem zapytać czy to nie jest oszustwo i czy warto w coś takiego zainwestować bo musicie przyznać ze cena jest naprawdę atrakcyjna.

Cena nie duża bo zapewne klucze z Chin i co daje zapewne brak Polskiego Supportu dla programu.Komentarze pozytywne ale jak długo te klucze w rzeczywistości działają to nie wiadomo.

Raz zakupiłem - całkiem niedawno.

Były problemy z kontem online - pomimo aktywacji programu klucz niestety nie był widziany online. Po kontakcie z Supportem,który stwierdził że jest nielegalny, dostałem za darmo nowy klucz na dwa lata (z FV na kwotę 304zł) i wówczas aktywował się poprawnie. Jako że używam KIS zakupiony w Vobisie dla zainteresowanych odstąpię to konto po zmianie danych rejestracyjnych z kluczem ważnym jeszcze 720 dni.

To chyba oczywiste.

Chyba powinno być “czy warto wyrzucić pieniądze w błoto”

cena jest beznadziejna, patrz wyżej.

Powiem tak: Głupota ludzka nie zna granic.

Breitner dlaczego piszesz

?

Klucze są legalne, sprowadzane za grosze z Anglii bo tam jest o wiele taniej. Licencje trzystanowiskowe są rozdzielane i sprzedawane oddzielnie. I to jest wbrew licencji czy to Nortona czy Kasperskiego.

Ale o tym na aukcjach niestety nie pisze.

Symantec wymagał ode mnie wskazanie sprzedającego i dowodów zakupu. na tej podstawie dostałem nowy klucz raptem w ciągu godziny od zgłoszenia problemu.

Głupcem raczej jest ten kto sprzedaje. Cyberprzestępców trzeba wyeliminować :smiley: