proszę o pomoc. przepraszam ze umieszczam to drugi raz ale w tym miejscu będzie to chyba właściwsze.
Chodzi mi o to ze kupiłam laptopa z windows vista i tam była zainstalowana chyba testowa wersja Norton Internet Security ponieważ pojawia mi się teraz komunikat ze subskrypcja wygasła. I co ja teraz w związku z tym powinnam zrobić? Niby pisze ze cośtam chroni, ale pojawia się takze komunikat ze nie chroni spyware, skanowanie jest nieprawidłowe i ochrona przed nowymi wirusami tez nie jest aktualna.
Czy jedynym wyjściem jest usunięcie i zainstalowanie innnego programu antywirusowego? Ale przeciez niektóre rzeczy chroni przynajmniej takie mam komunikaty… nie wiem co robic. Nie znam się na takiej technice buuu
przepraszam, że się dopisałam. Nie spojrzałam…moja wina.
Nie znam się na funkcjach programów antywirusowych . Czy po usunięciu mój laptop nie będzie niczym chroniony? Bo jak otworzę Nortona to tam jest wyświetlona lista rzeczy, które chroni i tam jest napisane, że subskrypcja wygasła. Rozumiem to tak, że program stracił ważność i nie działa. Więc czemu niektóre punkty jak np. zapora komunikacji przychodzącej działa. dlatego boję się usunąć go całkiem bo wtedy nic nie będzie chronione?
ale teraz napisałam w nowym temacie…nie napisałam? Przeraszam…ja już nic nie rozumiem…chyba się zaraz załamę. Przepraszam najmocniej jeszcze raz za kłopot