Nowa biblioteka gier Steam, pytanie

Dziś zaktualizował mi się Steam, miałem na koncie ponad 20 gier przed aktualizacją, po aktualizacji w bibliotece mam 254 gier, gotowych do zainstalowania.
Ktoś może mi wyjaśnić, skąd taka biblioteka gier? Żeby te tytuły były jeszcze AAA (no pomijając te, które już wczesniej miałem zakupione). Konto Steam mam aktywne kilka lat.

Zalew darmowym :poop:?

Masz wyłączone filtry i widnieją Ci darmówki.

1 polubienie

Szukam tego filtru, chce pozbyć się darmówek, gdyż zaczęła mnie już irytować lista. Gdzie znajdę ten filtr? Znaleźć go nie mogę.

Imgur

Dodatkowo ikone poniżej klikasz i pokazuje ci tylko zainstalowane gry i aplikacje :slight_smile:

1 polubienie

No tak, ja natomiast szukam (o ile istnieje taka opcja), żeby były pokazywane gry tylko zakupione. Tak jak to było w starej wersji Steam.
Chętnie to bym przeniósł konto Steam, wraz z zakupionymi grami, na nowe konto. Ale z tego co wyczytałem, nie jest to możliwe.

No to masz pecha, ja mam nawet ok, 4 gry widzę a 2 zainstalowane. I mogę niby odkryć widoczność 91 narzędzi np. jakieś serwery (czyli nawet nie wciska mi darmowych gier - pewnie po wieku konta to aktywują?).

Może wsadź gry w kolekcje?

Może rzeczywiście po wieku konta…
Utworze kolekcje. Będę musiał przebić się przez bzdury - darmówki, aby znaleźć gry zakupione. Dzięki za sugestie.

1 polubienie