Chce pograć w dote 2, w zasadzie już gram ale beznadziejnie mi chodzi, wogóle nie jest płynna i strasznie jest wolna. Moje pytanie: czy da się podłączyć inna (w tedy jaką) do zintegrowanej. aktualnie mam płytę główną: N68C- S, karta graficzna :Nvidia geforce 7025/ nForce 630a ram: 4GB
Twoja płyta posiada slot PCI Express. Możesz podłączyć praktycznie każdą kartę i każda będzie lepsza od tego zintegrowanego syfu. Jak nie masz kasy to nawet stare używane mogą być. Sam mam starą geforce 8600gt i nie narzekam
a i chciałem dodać, że kości ram to ddr2 i mam juz zajete
– Dodane 27.03.2013 (Śr) 13:06 –
hahaha dzięi wielkie, odrazu lepiej, że jeszcze można będzie ********* na liniach ludzi xd To wobec tego jakbym wybrał coś podobnego myslicie, że na całkiem wysokich detalach pojda gry ? http://allegro.pl/nowa-potezna-geforce- … 81168.html
Pasjans, saper i jakieś starsze gry na pewno pójdą na wysokich detalach. O nowych grach, na wysokich detalach, na karcie GeForce 9500gs możesz zapomnieć.
hm… moze byc tylko teraz mnie martwi ten ddr5 bo w mojej plytce glownej mam ddr II i ddr III czy to nie bedzie robic problemu, no i ten zasilacz 400W go sie podlacza bezposrednio pod karte ? Z góry dzieki