Cóż to za dziadostwo? 35 zł za 28 jakiś kiepskich kanałów, gdzie samo dokupienie HBO kosztuje drugie tyle. O kosztach internetu nie wspominając.
To są testy.
Dla uściślenia, cytat z pierwszego w tym temacie, materiału źródłowego:
Pierwsze 6 miesięcy to czas, kiedy testujący mogą podjąć decyzję, czy chcą dalej korzystać z usługi, czy zwrócić TV Box i odstąpić od umowy. Ci, którzy zdecydują się na pozostanie z usługą od 7. miesiąca będą ponosić opłatę za korzystanie z pakietu Play Now TV Box w wysokości 20 zł miesięcznie (dla abonentów Play Now) lub 35 zł na miesiąc (dla osób, które nie są abonentami Play Now lub w ogóle nie posiadają żadnej innej usługi w Play).
Pakiet HBO 25 ZŁ / MIES
A może by tak, jednak “spróbować”, przecież to nic nie kosztuje
Jak działa testowanie?
1- Zapraszamy wszystkich
nie musisz być klientem Play, by testować nie musisz mieć telewizora SMART TV. Wystarczy wejście HDMI i dostęp do internetu
2 - Przyjdź do salonu
podpisz umowę i odbierz TV BOX za 0 zł. Urządzenie wypożyczamy Ci na czas trwania umowy
3- Testuj przez 6 miesięcy bez opłat
oglądaj kanały telewizyjne, filmy, seriale, pobieraj aplikacje
w tym czasie możemy do Ciebie zadzwonić, aby poznać Twoją opinię o usłudze lub poprosimy Cię o wypełnienie ankiety
6 miesięcy testów i co dalej?
Korzystasz dalej z PLAY NOW TV przez pozostałe 18 miesięcy według oferty
lub
Rezygnujesz z usługi w punkcie sprzedaży Play, w którym podpisałeś umowę - bez żadnych opłat
Co jeszcze zyskujesz?
Dostęp na wielu urządzeniach
Oglądaj treści na smartfonie, tablecie, laptopie, komputerze i telewizorze
Nagrywarka programów
Przechowamy je dla Ciebie w „chmurze” przez 180 dni
Aplikacje
Pobieraj aplikacje i gry ze sklepu Google Play
Sterowanie głosowe
Wystarczy Twój głos i mikrofon w pilocie, żeby wyszukiwać treści
Jeden pilot
Obsługuj telewizor i TV BOX tym samym pilotem
4K i HDR
Ciesz się żywymi kolorami i doskonałą jakością obrazu
Źródło: www.play.pl
Play:
6 miesięcy testów i co dalej?
Korzystasz dalej z PLAY NOW TV przez pozostałe 18 miesięcy według oferty
lub
Rezygnujesz z usługi w punkcie sprzedaży Play, w którym podpisałeś umowę - bez żadnych opłat
Trochę burackie podejście masz.
Byłem, wziąłem, “uwiązałem się” i żyję. Spokojnie mogę zrezygnować przed 6 miesiącami, bez ponoszenia żadnych kosztów.
Ale o co Ci chodzi?
Skąd wiesz, że to najgorszy operator pod względem usług TV, korzystałeś z niej, czy hejtujesz “dla zasady”?
O, Garozz, a Ty tu znowu?
Jest “niezastąpiony” szpec, od razu każdy temat nabiera “tempa”
Wracając do sedna, większość domniemanych zainteresowanych tą telewizyjną nowością, jest “zaintrygowanych”, jak ten TV Box od Sagem, poradzi sobie z Netflix w 4K
Przykro, że tak piszesz. Ewidentnie masz dar zrażania do siebie ludzi
Bo może ten pierwszy nie jest burakiem?
BTW. Kończymy ten offtop, bo nie od tego ten temat jest.
Ja bym chętnie przetestował coś takiego, zastanawiałem się nad NC+ dla VOD, ale nie jestem do końca przekonany.
No a tutaj testuje usługę za freeko i mogę jeszcze Kodi lub jakieś proste gry sobie zainstalować i nie trzeba kupować urządzenia.
Czekam na oficjalne ceny i info jak dużą bazę filmów będą mieć.
Wskaż w tekście fragment, w którym piszę o Tobie.
Powtarzam, koniec Offtop, jak coś potrzebujesz to jest priv.