Co ja sknociłem na FB? Coś mi się kliknęło - wiadomo - dotyk, to przez przypadek no i taki komunikat. Czyżbym nowe konto założył na FB? Co to jest ta „strona”, takie podkonto w ramach jednego, dużego konta Facebook?
Mogę tego się pozbyć? Widzi to każdy znajomy? Nazywa się to „Timburr 21” i "Timburr 22.
@krystian3w Kurcze bele… Hulaj dusza, piekła nie ma… No a tu błąd jak nie wiem…
Meta będzie w stanie to ew. przywrócić?? Pewnie nie, bo potwierdziłem nieodwracalną rzecz.
Zapytałem AI Copilot, co to jest „Timburr” i odpowiedziało mi tak:
Timburr to Pokémon związany z drewnem i budownictwem. Nazwa Timburr jest przekształceniem słowa timber , co odnosi się do drewnianej belki, którą nosi (podobnie jak ostrzeżenie od drwali, aby ludzie odeszli od spadającego drzewa). Może też być związane ze słowem burly , odnoszącym się do jego siły. Timburr walczy, machając wokół kawałkiem drewna. Jest blisko ewolucji, gdy może bez trudu poruszać się z drewnem. Te Pokémony często pojawiają się na placach budowy i pomagają w konstrukcji, zawsze nosząc kwadratowe kłody
Pewnie nieprzetłumaczalne na polski jak Pikaczu - nikt nie mówi „błyskotek mocniejszy pod Piczu ale słabszy od Rajczu”. Wymiana ch na cz wiele nie zmienia.