Wraz z nową wersją forum zapraszamy was do dzielenia się swoimi przemyśleniami na temat nowej wersji forum. Nie zgłaszamy tutaj błędów, a raczej propozycje nowych funkcji, jakie moglibyśmy zaimplementować w nowym silniku forum.
To ja, ja, ja pierwszy! Czcionka na pasku sortowania jest zdecydowanie za mała.
Według mnie dobrym pomysłem byłoby dodanie bloga do nawigacji tej na górze (czarny pasek).
O, nie muszę się osobno logować, chyba dawno mnie tu nie było…
Ale śmiga szybko, takie mam wrażenie.
Popieram pomysł Banana o linku do blogów, będzie bardziej spójnie z główną stroną. Może w opcjach dodać jakie skróty mają być wyświetlone na pasku? …a może za dużo wymagam…
Oznaczenia czy też rangi użytkowników mogłyby być po polsku.
Dodać nowy styl nieco ciemniejszy bo ten , jest fajny , ale meczy oczy , po pewnym czasie tak jak na głównej.
Może to nudne, ale Tapatalk zdecydowanie
Co to jest ten czerwony kwadracik koło napisu “Shoutbox” w menu ? Nie wiem o co biega, ale napisałem 2 wiadomości i w tym kwadraciku też jest 2 napisane. (Czyżby liczyło napisane prze ze mnie wiadomości na SB ?)
Już żaden kwadrat się nie pokazuje
Jest może w planach wstawienie sb na główną, bo szczeże, przyzwyczaiłem się do swojego rozwiązania z wysówaniem go od lewej. Ewentualnie, czy dałoby się sb zrobić tak jak np. linki powiadomień, “komunikatora” (swoją drogą dziwna nazwa dla pw ;)), gdzie po kliknięciu w jedno z nich, jest to rozwijane/wyświetlane na głównej (przechodzenie na nową stronę nie jest “fajne”).
Czy jednak Administracja nie może dać Shota na głównej stronie ? Tak to trzeba się przełączać po zakładkach, a tak wystarczyło zjechać na dół forum. Może to detal, ale się przyzwyczaiłem. W sumie to czemu został tak ustawiony ?
No właśnie nie wiem o co z tym chodzi, bo jak szedłem wieczorem spać, to SB na głównej był. tomicki w nocy zjadły?
Adresy URL tematów się zmieniły?
Przycisk - “Zobacz swoje posty” przydałby się
A i co do Shouta - czy można zwiększyć ilość wyświetlanych wpisów z 20 np na 40-50 ? Bo jak widzę żeby prześledzić kto co wcześniej wpisał, muszę wchodzić na Shoutowe archiwum, wybierać datę i przeglądać strony … Rozpatrzcie to proszę, bo moim skromnym zdaniem będzie się lepiej czytało.
PS: Czy mi się zdaje czy nad Avatarami u użytkowników pojawiły się rangi ?
jest, musisz kliknąć swój nick u góry forum i opcja “Moja zawartość”
Czy mi się zdaje czy zniknęła opcja że użytkownik jest On-line ?
masz podgląd po najechaniu na czyjś nick, i pokazuje ostatnio dostępny np 10:41
Bez sensu. Muszę za każdym razem najeżdżać by sprawdzić czy ktoś jest dostępny … wg mnie niepotrzebna robota. Nie można już wstawić np w górnym lewym rogu przy Avatarze np zielonej kropeczki ?
Pytanko do Adminów Portalu - jaki ma być cel - najeżdżając właśnie na Avka osoby - pokazywania co aktualnie przegląda. To nie jest naruszanie już za bardzo prywatności ?? Może się czepiam szczegółów ale chciałbym wiedzieć co twórcy mięli tutaj na myśli