Skusiłem się na instalacje nowych sterowników do mej karty graf. Intel 900 ze strony Intela. Instalacja poszła b. dobrze bez żadnych problemów. Chciałem sprawdzić lepiej będą działać gry pod tymi sterami i wypróbowałem na Fifa 08 która mi wcześniej tez chodziła na kompie. No i z obserwacji wyszło że Fifa się z pół minuty wolniej otwiera , ale grafika jakby trochę lepsza… Ale no cóż pomyślałem wrócę do wcześniejszych sterów. Wszedłem do menedżera urządzeń i tam w była karat graficzna ale były jakby dwa takie same wpisy. Przywróciłem do poprzednich sterów. Po restarcie kompa w dole ekranu ukazała się informacjaw dymku że wykryto nowy sprzęt i jest gotów do instalacji ale może być problem czy jakoś… a rozdzielczośc ekranu spadła do najmniejszej. W menedżerze wykryto tylko 1 podpunkt tej mojej karty graf. Znikł też taki programik Intela do zarządzenia grafiką…Wkurzyłem się i zainstalowałem na nowo stery te najnowsze… i gdy kazali mi zrobić restart kompa to jakiś bład się ukazał i pokazało się jakby okno blue screena i jakieś dłuuuugi napisy <ścieżki dostępu> Komp się wyłączył i później było sprawdzanie dysku w poszukiwaniu błędów I jak się zalogowałem do sytemu wreszcie to już wszystko było ok ,ale w menedżerze urządzeń wykryło oba podpunkty grafiki i były najnowsze stery. Można sie cieszyć ale… Nadal nie ma tego programu Intela do zarządzania grafika bo jak na pulpicie naciskam lpm to pisze Cant’t find requiested string
Jak zrobić by znowu był ten program intela bo się czasami przydaje??? A stery te moga zostać jakby co…