Pewnie podobnie tylko najlepiej dodaj wykrywanie czy jest pusty (:empty), tak jakby się pojawiał gdy jest tam jakaś liczba (uBlock go pomijał):
www.dobreprogramy.pl##.front > .badge:empty
działa też:
www.dobreprogramy.pl##.front > :empty.badge
zakładając że to ten sam element co w zeszłym roku:
Jak nie jest pusty w środku to ta reguła go nie wytnie, można by wtedy spróbować czegoś w stylu:
:has-text(!)
:-abp-contains(!) - zgodność z Adblock / ABP
Jak liczba jest w elemencie ::after / ::before, to nie wiem jak sobie z czymś takim poradzić. Trzeba ręcznie wtedy dodawać regułę z :after / :before dla danego elementu w którym go wytworzono.
@narandill przed chwilą wysypał mi się wpis o grze Kingdom Come - pokasowało mi się około 60 % tekstu i wyrzuciło obrazki. Wrzucam jeszcze raz, bo dysponowałem kopią zapasową - czy coś robiliście z blogami dzisiaj ?
Próbuję odtworzyć problem u siebie, oczywiście przydadzą się podstawowe informacje w oparciu o Jak zgłaszać bugi?.
@lordjahu czy możesz jeszcze przesłać mi na priv wersję przed wczorajszymi zmianami oraz wypunktować swoje kroki w edytorze przed nieudanym zapisem wpisu?
A ja mam taką propozycję - dłuższy wpis, więcej reklam.
Oczywiście nie mam tu na myśli wysypu reklam.
W moim nowym wpisie (fotografia mobilna-podstawy) spokojnie mogła by być jedna dodatkowa w “treści wpisu”. Więcej reklam, ciut większy zarobek - większe chęci pisania.
A czy nie brakuje nikomu zakładki na blogu “O mnie” ? Gdzie można by napisać parę słów do swoim czytelników od siebie ?
Brakuje mi wyboru serii z poziomu bloga, bez wchodzenia pod wpis, aby zobaczyć serię - nie wszyscy o tym wiedzą.
Wybór serii na stronie bloga da ludziom szybszy podgląd tego, że może znajda coś dla siebie bez przeglądania całego bloga, który u niektórych jest kilkudziesięciostronicowy.
Odnośniki obrazkowe - dlaczego tego nie ma ? A może jest, ale ja nie widzę ?