Aha to pewnie nie mają do testów.
Ciekawe czy jest emulator na Windows / macOS.
Aha to pewnie nie mają do testów.
Ciekawe czy jest emulator na Windows / macOS.
#cboxPrevious {
left: 5px;
background: url(#{$base-global}colorbox/controls.png) top left no-repeat;
}
#cboxNext {
right: 5px;
background: url(#{$base-global}colorbox/controls.png) top right no-repeat;
}
Nie działa, nie załadowała się strzałka jako tło dla przycisku.
NAPRAWIONE
NAPRAWIONE
NAPRAWIONE
oraz:
Składam reklamację bo opisów na powiększonym zdjęciu nadal nie ma
#cboxLoadedContent {
overflow: auto;
-webkit-overflow-scrolling: touch;
border: 5px solid #000;
background: #fff; /* tajemnicze pasy */
}
Tło może jednak czarne? Chyba że przy zdjęciach z kanałem alfa zostaje on zachowany i by coś było widać lepiej został biały.
@narandill jeśli już wrzucacie reklamę do 3 luki w tekście to wrzucie ją też w podglądzie.
“Na chwilę obecną nie planujemy wprowadzenia obsługi animowanych gifów.”
Słabiutko Tym bardziej, że w podglądzie, zaraz po wgraniu, gify ładnie się animują.
“No i to jeszcze samoczynne łączenie wyrazów w jeden, mało czytelny twór - dramat.” > “Pomocne przy zgłaszaniu błędów jest wskazanie jak zreplikować błąd, aby go zidentyfikować. Z obecnego stwierdzenia nie jestem w stanie wywnioskować czego może dotyczyć.”
Może i by było, ale nie jestem w stanie go powtórzyć - ot pojawia się w najmniej spodziewanym momencie, żeby mnie dobić.
“Wejdźcie na portal ze smartphona i odpalcie artykuł, w którym osadzone jest wideo z YT” > “Pomocne przy zgłaszaniu błędów jest wskazanie jak zreplikować błąd, aby go zidentyfikować.”
Przecież wyraźnie napisałem co trzeba zrobić.
Czyli po wysłaniu kompresuje i zostaje pierwsza klatka, ciekawe jak z apng:
@narandill @Lisek nie działa zapisywanie na Blogach, sprawdziałem na dwóch przeglądarkach (chrome 62 i ff 57 - system linux).
Jesteś pewny ? Sprawdziłem Chrome i FF na incognito, wszystko działa.
Sprawdziłem nawet na Vivaldim i też mi nie działa tworzenie nowego wpisu …
Sprawdź na innej dystrybucji Linux?
Mi także na Antergosie nie działa. Sprawdzałem na FF i Chrome - na obu to samo, nie da się zapisać, przycisk Zapisz nic nie robi, tylko pod polem z treścią wyskakuje “Pole nie może być puste”.
Widać musisz napisać na PS4 artykuł.
http://manuals.playstation.net/document/pl/ps4/browser/browse.html
Ja sprawdzałem na Linuksie i Windowsie. To nie kwestia systemu ani przeglądarki, coś musi być poknocone w edytorze.
Proszę wszystkich o konkrety:
Ciepło…
Edit:
Czy błąd występuje tylko w przypadku:
Odezwij się na Skype: wojtekadams (jutro jestem od 9 do 17) zchęcią pomogę, albo możemy pogadać na Slacku
Nie obrażaj się, poważnie wszystkie te odpowiedzi pomagają mi zidentyfikować problem - bo u mnie np: zapis działa poprawnie . Tylko raz udało mi się zreplikować błąd zapisu przy moderacji.
Jutro rano się odezwę
od wczoraj mam dokladnie to samo