Nie wiem jak to sprecyzować. Po ekranie logowania windowsa jest następnie obrazek powitalny “Zapraszamy” czy coś takiego i gdy zamykamy windowsa xp, jest “Trwa zamykanie systemu windows…”. No i rozchodzi się oto by zmienić sobie tam tło tych obrazków.
Wiem że takie coś można zmienić programem Resource Hacker ale nie wiem jak się nim posługiwać…
Poczytaj Konkretne tematy… ze zwróceniem szczególnej uwagi na pierwszy post. Proszę poprawić tytuł tematu na konkretny, mówiący o problemie. W celu dokonania zaleconej korekty - proszę użyć przycisku Edytuj przy poście otwierającym ten temat.
Zignorowanie zalecenia będzie skutkowało usunięciem tematu do Kosza.
Uruchamiasz program, masz kilka wbudowanych ekranów (możesz je zastosować) jak żaden z nich się tobie nie podoba to pobierasz ekran ze strony którą w poprzednim poście ci podałem, zapisujesz np. na pulpicie, w programie klikasz na Load, wybierasz plik ze skórką który pobrałeś, klikasz na OK i następnym razem jak będziesz uruchamiał komputer nowa ekran powinien być widoczny.
Wyciągasz logonui.exe z folderu C:\WINDOWS i podmieniasz bitmape 100 programem http://www.soft32.com/Download/Free/Res … 568-1.html pamiętaj o odpowiedniej rozdzielczości bmp a później podmieniasz logonui tam skąd wziołeś