Siemka oto dzisiaj od kolegi dostałem prośbę żebym mu złożył kompa a więc pytam was o zdanie czy taki sprzęt nada się do gier. Niestety cena wyszła powyżej 1700zł bo aż 1810zł
I teraz w związku z tym prosił bym o pokierowanie czy ten zestaw jest dobry czy może jakieś ewentualne poprawi by sie nadały ;p
PS: Mam problem z zasilaczem zdaje mi się że do tego sprzętu ten amacrox nie da sobie rady ;/ NIestety części muszą być ze sklepu MPC ;/ także zadnie inne nie wchodzą w grę
Dobrze by było ale niestety kumpel chce all z jednego sklepu zasilacz wiec jak możesz to dobierz jakiś dobry z sklepu http://www.mpcnet.pl
bo część na raty chce wziąć chyba że naprawdę nie ma co z tamtych części dobierać zasilacza to wtedy ewentualnie kupiłby Amacroxa 500w ale nie frei erde tylko normalnego.
Może ma znajomego w tym MPC i jakiś rabat, nie bez powodu chce zapewne tam złożyć, ale oczywiście agito byłoby lepsze jeśli wymieniony przed chwilą warunek nie jest spełniony.
możliwe… zagadam jeszcze z nim może coś wynegocjuje… Musi ze starszą pogadać bo ona tu kasę wykłada. A zasilacze widzę jakieś sie znalazły a teraz pytanie czy ten Amacrox którego podałem nie da sobie rady z zestawem E7200 i 8800gt ? czy po prostu będzię działał na granicy wytrzymałosci?
Z góry thx za odpowiedź i za pomoc
EDIT: A ta nagrywarka Pioneer posiada lightscribe bo zdaje mi sie że nie ;/ a przydało by się
Bez problemu da sobie rade i jeszcze zapas mocy będzie, wada tego zasilacza to niska sprawność a lepiej brać zasilacz z wyższą sprawnością wtedy będą mniejsze rachunki za prąd.