Nowy komputer ocencie :)

Jak mam kupywac do OC to ASUSA i zgładzi twojego DFI na pył hehe :mrgreen: poczytaj sobie :lol:

ASUS Crosshair, czyli wzorowa płyta główna Socket AM2

http://pclab.pl/art21992.html

to nie wal głupot, ze DFI jest najlepsza pod AM2 mylisz się 8)

McDracullo daj spokoj, napisałeś już co maiłeś, poleciłeś co dobre, zrobi co zechce, jego kasa, on później będzie załował, lepiej pomagać innym niż ‘wszystko wiedzacym ludzia i ich rodzina’

jak ten artyukuł powstawał, to DFI dopiero zamierzało wyprodukować tą płytkę :wink:

Mas zracje, wkręcił w historie już 2 czy 3 kuzynów, zaraz wkręci syna brata jego teściowej, albo jeszcze kogoś innego :wink:

Powodzenia. ;]

Skończyłeś ?? :slight_smile: to spoko moze o karcie graficznej pogadamy doradź mi coś bo nie weim czy ten radek jest opłacalny :?

Najlepszym wyborem będzie Galaxy/MSI 7900GS na DFI Infinity M2

hehe DFI :mrgreen: może ją kupie jak będzie w sklepie :mrgreen:

po co, zaraz zaczniesz wymyslać ze ten ma o 50 mhz wiecej na rdzeniu… ja bym osobiscie wziol gf 7900…

a macie jakies linki z jasnymi testami tej grafy ??:slight_smile:

Nie. Strasznie śmieszny jesteś.

A po co Ci karta graficzna, jak wsadizsz w płytę główną co ma 3 PCI-e. Kup sobie od razu 3. I jedna będzie obliczać fizyke :twisted:

Troche kultury bo tez będe chamski.

Wiesz co Domador ja wiem że jesteś wszystko wiedzący i wogóle, ale zastanawia mnie jedno po co zawracasz dupe (przepraszam za wyrażenie) innym. Przecież każdy z forumowiczów chce ci doradzić jak najlepiej . Wiadomo że każdy ma odmienne zdanie na temat sprzętu ale jak widze że MCDRACULLO i PYRA i inne osoby doradzają ci żebyś wzioł płyte DFI a ty upierasz się przy swoim to nie wiem albo nie skłądasz kompa i tylko chcesz wkurzyć innych albo po prostu zakochałeś się w Gigabyte. Ja osobiście zaufałbym bez wachania i kupiłbym tą płyte co CI doradzają nawet testy potwierdzają że płyta DFI jest bardzo dobra i do tego tańsza. A płyty główne pod socet A to już przeszłość zrozum to człowieku technika idzie na przód i czasami dany chipset może być niedopracowany tak jest w wypadku NFORCE 5*** i nie wiem po co ci SLI będziesz 2 grafy podłaczał ??

Jeżeli chodzi o grafike i się bawisz w podkręcanie to bierz GF 7900GS galaxy i jeszcze jedno weź płytę DFI :stuck_out_tongue:

Witam wszystkich na tym forum, to mój pierwszy post. Przypadkiem trafiłem na ten wątek. Z doświadczenia odradzam płyty gigabyta, szczególnie na nforce5, naprawde są duze z nimi problemy, podkręcanie lepiej odpuścić. Właściwie zależy na jaką sztukę się trafi, ale czasami problem jest z htt 201 (śmieszne, ale prawdziwe). Wszyscy (prawie) polecacie dfi i macie racje to naprawde dobra płyta! !!

Jest jeden ratunek, który i ta może nie przynieść oczekiwanych efektów. Mnożnik HTT x1. Spróbuj jeszcze uaktualnić BIOS, ale Gigabyte ostatnio starszny badziew robi :-x

ja polecam tą i tańsza zobacz TU : http://sklep.komputronik.pl/katalog.php … okosc=1003

typ chłodzenia wentylator

(automatyczna regulacja prędkości)

wersja opakowania produktu BOX

obsługiwane standardy OpenGL 2.0

DirectX 9

zaawansowane technologie Vertex Shader 3.0

VPE (Video Processing Engine)

UltraShadow II

silnik CineFX 4.0

Pixel Shader 3.0+

Intellisample 4.0

LMA III (Lightspeed Memory Architecture III)

High-Precision Dynamic-Range

DualHead Display

DVC (Digital Vibrance Control)

128-bit High-Precision Graphics

gry 1 gra 3D (Ghost Recon Advanced Warfighter)

oprogramowanie Asus Splendid, Asus GameLive Show, Asus GameReplay, ASUS GameFace Messenger, ASUS VideoSecurity Online, ASUS OnScreenDisplay (OSD)

dodatkowe wyposażenie przejściówka DVI -> D-sub

kabel TV

RAMDAC 400 MHz (podwójny)

Złączono Posta : 04.12.2006 (Pon) 15:21

Teraz poprawiam linka o to mi chodzi

http://sklep.komputronik.pl/pelny.php?id=29977

Niezbyt udany wybór :roll:

nie jestem wszystko wiedzący :? i dzięki za opine zawracam wam dupe dzięki za szczerosc :frowning: pytam się a wy już macie problem po co się denerwowac :shock: ja szukam kompa wmiare dobrego.

McDracullo , jestem śmieszny :? ??czemu tak myślisz?? DFI jest dobra i nie droga ale nie najlepsza :roll: biore tą DFI fundusze na płyte nie przekrącza 600 zł bo nie widze w tym sensu, moge dostac jeszcze jakies rady od was hehe :wink:

to czemu się tak zachowujesz?

Koniec molraniaków. Teraz poważniejsza częśc postu.

dla A64 na AM2 jedną z najlepszych (ja osobiście nie chce rozsrzygac która jest najlepsza, ale napewno nie gigabyte).

masz 6 stów na płytke? To powiedz ile masz w ogóle kasy… :wink:

2300 zł :wink: ale chce AM2 :mrgreen: doradzisz cos ?? :slight_smile:

jakbyś dorzucił jeszcze ze 3 stówy to mozna by się poważnie zastanowić nad Core 2 Duo. Ja bym poczekał po śiwętach ceny spadną a na rynek wejdzie Core 2 Duo E 4200. I Tobie może uda się coś dorzucić.