Zamierzam sobie kupić w czerwcu nowy komputer doradzicie mi jaki sprzęt wybrać mam do dyspozycji 2000 zł. Od ceny komputera odliczam około 400 zł na viste więc na sprzęt zostaje 1600 zł. Doradzicie mi więc jaki sprzęt kupić.
P.S.
Komputer ma służyć głównie do grania, przeglądania stron internetowych i oglądania filmów więc musi być na dobrym poziomie.
No chyba, że Ty kupujesz taki procesor, żeby go później nie sprzedać, bo nikomu nie będzie potrzebny.
Lepiej nie spieszyć się i spokojnie dozbierać pieniądze brakujące na C2D, i procesor będzie tańszy. I lepiej dozbierać powiedzmy trzysta zlotych niż wydać trzysta na procesor, którego się nie chce i później nie móc go za dobre pieniądze sprzedać i w rezultacie musieć dozbierać sześćset złotych.
Zgadzam się z Deunan k. Jeżeli dopiero w czerwcu masz zamiar kupować to sobie dozbieraj kase i kup cos co ci podpasuje:) np. C2D ,GF8 series(jezeli będą tańsze do tej pory ale po takim postępie tech. pewnie tak) no hmmm no i nie wiem co jeszcze. Ramy iTD to juz twoja sprawa ja Grafike i procesor polecam te co podałem. A jesli nie spadnie do przyzwoitej ceny Grafika to NP GF7950 beda juz tańsze:)