Nowy laptop do 1200-1500zł z W7 :)

Witam,

jakimś cudem spaliłem swojego Asusa, naprawa wyjdzie dość drogo dlatego wolę kupić nowego laptopa.

Budżet to 1200-1500zł a wymagania następujące:

• Głównie do przeglądania internetu, niezbyt częste drobne obróbki zdjęć (program photoscape), muzyka, filmy (nie w HD), poczta e-mail i 3 komunikatory, starsze gierki typu Diablo 1/2, SimCity 3/4, Prince of Persia, War Craft (generalnie ja gram tylko w SimCity ale mój tata pożycza ode mnie ciągle kompa i w gra w resztę)

Od strony technicznej to chciałbym, żeby procesor był w miarę dobry (2.x Ghz i wyżej) nie ważne czy Intel czy AMD, min 3GB ramu, Windows 7 i gdyby się dało to z dedykowaną grafiką (gdybym kiedyś wpadł na pomysł wymiany) lub taka grafika zintegrowana na której da się pograć. DYSK. ok.300gb, matryca min. 15,6cala, no i oczywiście musi być nowy. A już szczytem marzeń było by gdyby dało się podłączyć głośniki 5.1 (mają 3 wtyczki jack) - ale to nie jest przymus :slight_smile:

Interesują mnie firmy Asus, Dell, Toshiba oraz HP, natomiast Acer, Packard Bell i MSI odpada.

Jak widać nie wyczyniam na komputerze cudów wianków oraz mam dość sprecyzowane wymagania.

Nie szukam sam, ponieważ dzięki forumowiczom złożyłem bardzo dobry zestaw PC i już wiem, że potraficie doradzić bardzo profesjonalnie w wyborze sprzętu, poza tym ja się nie za bardzo na tym znam :wink:

Tak jak na początku wspomniałem budżet to 1200-1500zł + koszt wysyłki, bez możliwości przekroczenia.

Będę bardzo wdzięczny za dobranie mi laptopa!

Pozdrawiam

http://www.elecity.pl/toshiba-notebook- … ,id-123648

Wszystkie wymagania spełnione no i dostawa gratis :).