Poszukuje notebooka do 2tys zł jednak nie wiem ktorego wybrac
co byscie mi polecili? preferuje zakup przez internet
Poszukuje notebooka do 2tys zł jednak nie wiem ktorego wybrac
co byscie mi polecili? preferuje zakup przez internet
nie jest zły ale to stara architektura na ddr1 oraz to FS.
może taki:
http://allegro.pl/item253677872_acer_52 … 5_min.html
jest całkiem mocny. a pozatym nic lepszego do 2000zł nieznajdziesz.
Tak jak napisał technik_elektro. Za 2 tys. PLN możesz najwyżej liczyć na coś z Celeronem lub Semptronem. Ja za swojego dałem 999zł brutto w licytacji - opis w stopce. Mocarz może nie jest ale mogę na nim zrobić to co obecnie na stacjonarnym (oczywiście po za grami i obróbką filmów i obrazu, ale od tego są stacjonarne blaszaki).
Niestety “demona” zeby obsluzyc Viste to on raczej nie znajdzie ae moze cos takiego by spasowalo
wykonanie tego lapa pozostawia wiele do życzenia zdecydowanie ta toshiba której link podany jest wyżej.
Ja bym do tej toshiby tak sie nie przekonywal, bo w glownej mierze sa one dobrze wykonane, ale duzo placi sie am za “znaczek”
wykonanie tego lapa (czytaj Acera) pozostawia wiele do życzenia. Ja mam Acera i jakość nie zauważyłem, aby był on gorzej wykonany od innych. Liczy się zawsze uzysk/do kosztów. Pod tym względem Acer jest Number 1.
nie rozbawiaj mnie widać że nie masz styczności z laptopami różnych marek. ja ostatnio miałem na stanie Acera,Toshibę,Compaq i FS.
Wydasz na Laptopa FS czy Toshiby np. 3500zł podczas gdy to samo od Acera masz za 2500zł. Nie chodzi mi o markę tylko
o stosunek cena/do tego co zyskujesz. Pod tym względem FS, HP i inne nie mogą dorównać Acerowi.
Co innego “prestiż”. Tu Acer może się w ogóle nie pokazywać.
A jak się laptop zepsuje to masz dokłądnie takie same problemy. Wiem bo kolega jest serwisantem FS (te notebooki chwali tylko za matrycę, bo reszta jest taka sama co u Acera tylko, że droższa).
Tak. Hp ma ładne, błyszczące obudowy które po pół roku ryski nie mają. A acer po 2 dniach wygląda jakby miał z rok.
mógłbyś dać przykład ??
Wejdź na Allegro tam masz mnóstwo przykładów. Nie bronię Acera bo też bym wolał mieć coś innego np. HP bardzo mi się podoba, ale ja nie lubię przepłacać, a prestiż mam gdzieś.
Idź na jakąkolwiek uczelnię. Większość lapków to Acery (oczywiście co bogatszy student ma FS lub HP).
Wyposażenie HP:
BLUETOOTH , PILOT zdalnego sterowania !
CZYTNIK KART !
KAMERA INTERNETOWA !
+ WINDOWS VISTA HOME PREMIUM PL
+CZYTNIK LINI PAPILARNYCH !
+ SUPER TORBA DO NOTEBOOKA TARGUS gratis ![/code]
A Acera:
rozumiem że nie potrafisz przytoczyć takie przykładu.
lapa z vistą w nowej technologii (ddr2, celeron m) można kupić za 1600zł nowego ze stanów na allegro.
Jakość materiałów obudowy HP i Acera jak i wygląd też pozostawia wiele do życzenia … (korzyść HP)
No widzisz a Ja lapka z Niemiec kupiłem w kwietniu tego roku
za 999zł. Nic dodać nic ująć.
Mam kamerkę, czytnik kart, WiFi itd
Złączono Posta : 20.10.2007 (Sob) 15:34
A po za tym w kieszeni pozostało mi sporo kasy bo nie kuiłem FS czy HP a na wykładach korzyść mam tą samą. Ci co wyżyłowali się na lapka za 3 tys. bedę się pieścić z nim, a ja za rok wywalę tego co mam i kupię sobie znowu fabrycznie nowego Acera z Niemiec za grosze.