Witam będę przechodził z karty na abonament. Z tego co widzę Play ma dobre oferty a może wy coś mi doradzicie? Mam obecnie z1 sony ale już jest nieźle zmasakrowany:P Postanowiłem wymienić telefon na coś lepszego. Więc 200 zł mogę dać za telefon i abonament płacić tak do 130 zł. Co mi doradzicie?? Myślałem nad z2 lub nexusem 5(wspaniały wygląd)
T-Mobile? Oczywiście ofetra JUMP, Posiadam ją, na chwile obecną place 50 zł miesięcznie a w abonamencie mam nie limitowane minuty, SMS-y, mmsy do wszystkich + internet 250mb.
A o co chodzi w tej ofercie jump?
Nie rozumiem twojego pytania. Po prostu podałem ofertę jaką mam w T-Mobile. Przy takich ofertach u innych operatorów jest haczyk tzn. Limitowane SMS-y np. 500 lub ileś tam minut np. 500 poza siecią a w sieci tej samej są darmowe. Korzystna oferta według mnie i moglbys sobie dobrać telefon do tej oferty. Oczywiście są tam różne ceny.
W tej chwili chyba najlepiej kupić telefon W Teletorium czy saturnie i wziąć abonament bez telefonu, a najlepiej na czas nieokreślony, operatorzy teraz się prześcigają w ofertach więc można przebierać, sprawdź sobie może nju mobile i virgin.