Jako użytkownik Oppo, popieram opinię i wypowiedź @Domker. Akurat Xiaomi nie jest moim faworytem.
A co takiego złego jest w Xiaomi? Nie wybuchało masowo w kieszeni jak Samsung, nie zmniejszali sztucznie wydajności jak Apple i nie były tak łatwe do inwigilacji. Nie degraduje się dźwięk jak w Realme, baterie ładują się znacznie szybciej niż w Samsungach czy Apple, nie jak Oppo czy Realme, ale ujdzie. Mają niezły stosunek ceny do wydajności. Łatwą dostępność części zamiennych. Właściwe tylko tanie modele są nędzne, bo mają krótko wsparcie.
Dla mnie Oppo Find X3 Pro jest jak najbardziej okej, ale cena nie ta ;/ Musiałbym 1000 dołożyć.
Tak, chodziło mi o aktualizacje.
Nie wiem czego nie rozumiesz - nie jest moim faworytem. I już, koniec filozofii. Widząc Twoje dalsze wywody, nie zamierzam o tym z Tobą dyskutować. Moja opinia była skierowana do autora wątku i nie musisz się do niej odnosić. Wyobraź sobie, że ktoś może mieć własne zdanie i nie musi ono być zgodne z Twoim.
Chciałbym znać powody. Może masz jakąś tajemną wiedzę, np., że telefon wywołuje koklusz, dlatego było by miło, gdybyś się podzielił tą mądrością abyśmy też mogli z niej skorzystać.
No pewnie, doskonale rozumiem, jedna osoba lubi zielony inna czerwony. Można mieć dowolne zdanie. Natomiast istotne jest czy to tylko taka fanaberia, czy jest jakiś powód konkretny.
Widać, że jednak nie rozumiesz, ciągnąc dalej ten temat.