Witam. Jak zapewne już większość z Was zdążyła się zorientować, w dniu św. Walentego w sobotę, nastąpi dokładnie w samo południe odsłonięcie Vortalu w zupełnie nowej szacie graficznej.
Przyznam się Wam, iż widziałem już Vortal pod nową odsłoną i jak dla mnie „bomba”.
Zapraszam Was, do wyrażania opini i spostrzeżeń odnośnie „nowych” dobrychprogramów.
Oczywiście będziecie je mogli wyrazić dopiero w sobotę o godzinie 12:00.
Pozdrawiam serdecznie .
Update Lisek:
Prosiłbym również o zamieszczenie tutaj ewentualnych uwag co do działania vortalu (choć mam nadzieję, że takich nie będzie
skoro tak gadac to sie spodzeiwam rewolucji ehehe A poczekajcie do soboty/niedzieli jak bedzie juz dostepny do pobrania “Program TV 3” (to nie jest reklama :lol: )
No i się stało. Minełaj uż godzina 11.59.30 <----- O teh godzinie vortal zmienil wygląd. Odliczałem i za wczesnie :p. JUż widzę ten nowy pięlny wygląd przez moimi oczami. To co by o tym powiedzieć :p. Momi zdaniem jest trohę za jasny. I łatwo się jest w nim zgubić :? . Liczyłem na więcej :/. Czterema slowami mówiąc: Stary wygląd był lepszy!
:o Jak tylko zobaczyłem ogłoszenie na Vortalu, że w dniu tak komercyjnego świeta jak walentynki ukaże się nowa szata graficzna z niecierpliwością czekałem na te chwilę. I musze przyznać, iż czekała na mnie miła niespodzianka. dobreprogamy.com nabrał nowego stylu, stylu, który w ówczesnym świecie jest miło widziany. Nowoczesna paleta kolorów (ten zielony bardziej mi się podoba) i rozmaitość ikonek świadczy o zaawansowaniu strony i całego serwisu. Warto również podkreślić, że większosć elementów pozostała na swoim miejscu, więc nie rozumiem uwag o braku czytelności Portalu. Natomiast jestem w stanie zrozumieć osoby, którym przeszkadza kolorystyka, bo należą oni pewnie do osób wrogich “cukierkowatemu” wyglądowi Windows’a XP czy Server 2003.
Ja dopiero teraz odwiedzilem vortal i co … mysle ze naprawde wyszlo ■■■■■**** Szkoda ze nie ma wiecej kolorow bo te sa z deka za jasne ale oprocz kolorow wszystko jest super!