Obecnie mam
Procesor Intel Core i5-4690K
Płyta główna MSI Z97-G43 (MS-7816)
Ram 16 GB
Dyski twarde HDD WDC WD10EZEX-60M2NA0 + SSD ADATA SU650
Grafika GIGABYTE GTX 1060 G1 Gaming Rev 2.0 (GV-N1060G1 GAMING-6GD) (W 1 temacie już ją wyśmialiście)
Monitor LG W2243 (Analog) (Wiem że stary dlatego chce nowy )
Zasilacz Corsair CMPSU-550VXEU ATX 550W PFC, EU version
O jakich grach mówimy Cyberpunk i outsaiders na pewno Jak zostanie coś kasy w co wątpie pomyśle nad Red redemption 2
Komputer ma być bez systemu bo mam
Za to z napędem tak potrzebuję takiego gadżetu jak napęd optyczny nie musi być blue ray choć może
Zestaw ma być rozwojowy.
Co do podzespołów nie mam jakiś wymagań poza grafiką to musi być nvidia
Jakby coś jeszcze potrzeba było pytać.
Jeżeli mógłbym prosić to darujcie sobie komentarze w stylu teraz nie kupuj poczekaj.(Ja bym poczekał ale nie wiem ile miałbym jeszcze czekać)
Bardzo dziękuje za błyskawiczną odpowiedź Jednak napisałem iż potrzebuje napędu optycznego i monitora. A twój gotowiec niema napędu w dodatku wyczerpuje całkowicie budżet więc na monitor nie starczy
Napęd optyczny można kupić zewnętrzny. Bo często nowoczesne obudowy nie mają na niego nawet miejsca. Co do budżetu to masz rację, że musiałbyś dołożyć jeszcze do monitora. Pamiętaj jednak że w tych trudnych czasach taki zestaw za 7k z 3060 to moim zdaniem okazja. Oczywiście nie namawiam bo to twoje pieniądze i sam musisz odpowiednio je wydać.
Co do 3060 masz racje tylko ja jestem ciekawy czy oni mają taki komputer w magazynie już złożony. Czy w momęcie zamówienia oni go dopiero zaczną składać. I jestem ciekawy czy nagle w kilka dni od złożenia zamówienia nie dostane maila że składanie sie przeciągnie z powodu braku podzespołów a właściwie 1 Karty graficznej