Mój system operacyjny to Windows XP Media Center Edition.
Piszę właśnie z komputera w którym występuje ten błąd. Zastosowałem się do porad na innych forach lecz problem nie ustępuje. To znaczy system mogę uruchomić jedynie za pomocą dyskietki lub płyty CD. Nie posiadam płyty Windowsa XP i nie mogę przekopiować plików które są odpowiedzialne za ten błąd. Proszę o pomoc.
Zrobiłem bootowalną dyskietkę, wsadziłem do zepsutego kompa, zbootowałem i uruchomiłem pierwszą opcję. I tak cały czas muszę robić by uruchomić windowsa. Próbowałem już kopiować te pliki z różnych źródeł lecz nie podziałało.
Tak. Przeczytałem to bardzo uważnie (z 3 razy). Przekopiowałem te pliki gdy system się uruchomił lecz to nie pomaga :? . Nie wiem jeszcze co zrobić z tym plikiem boot.ini. Próbowałem coś zmieniać coś w boot.ini którego komputer teraz używa lecz nie zbyt się na tym pliku znam (szczerze mówiąc pierwszy raz go zobaczyłem dzisiaj)
P.S Mam płyty odzyskiwania systemu HP, lecz nie chce formatować partycji C ponieważ bardzo długo bym ściągał wszystkie aktualizacje Windowsa, AVG anti-Spyware i Nortona Anti virusa