Słyszałelm że jest sposób, żeby gdy ktoś do nas dzwoni z zastrzeżonego mimo to wyświetla się u nas jaki to jest nr. Znacie może taki sposób? Byłoby super, bo do mnie często strzałki puszcza nr prywatny. Wkurza mnie to:(
Nie ma takiego sposobu. Skoro numer jest zastrzezony to sieć nie przesyła informacji o tym numerze. Dodatkowo w większości telefonów można samemu blokować przesyłanie swojego numeru
a wyobraź sobie że jest
z tym że urządzenie dość drogie jest i jest sprzedawane wyłącznie osobą które są do tego uprawnione …
np prywatny detektyw może kupić takie coś
Złączono Posty : 29.01.2007 (Pon) 13:32
p.s. jak dzwonisz na policje z zastrzeżonego to i tak maja twój numer
tylko że nie wiem czy policja ma takie urządzenia czy tepsa automatycznie odszyfrowuje takie numery na policji
dodam jeszcze że jeśli ktoś cie nęka lub grozi można iść na policje i jeśli sprawa bedzie poważna to tepsa będzia miała obowiązek udostępnić policji ten numer a wtedy taką osobą mogą się zająć
ale najprędzej by do tego doszło gdyby ktoś ci groził a nie np tylko głuche telefony robił
możesz zgłosic to na policję.mój kolega wiecznie dostawał sygnały na służbowy telefon,firma to zgłosiła i okazało się zę to jakiś inny opracownik.koleś wyleciał z pracy i dostał w sądzie kare tys zl
czyli zwykłym jakimś sposobem nie da się wejść?? Bo wiem że gościu co pracuje w plusie takie coś w swoim telefonie ma
Tak
napisz do niego zeby napisal do Ciebie sms-a to wyświeli Ci się jego numer
a jak ma to zrobić jak nie zna jego numeru ? he? :lol: