Numer Prywatny mnie dręczy

Słyszałelm że jest sposób, żeby gdy ktoś do nas dzwoni z zastrzeżonego mimo to wyświetla się u nas jaki to jest nr. Znacie może taki sposób? Byłoby super, bo do mnie często strzałki puszcza nr prywatny. Wkurza mnie to:(

Nie ma takiego sposobu. Skoro numer jest zastrzezony to sieć nie przesyła informacji o tym numerze. Dodatkowo w większości telefonów można samemu blokować przesyłanie swojego numeru

a wyobraź sobie że jest :slight_smile:

z tym że urządzenie dość drogie jest i jest sprzedawane wyłącznie osobą które są do tego uprawnione …

np prywatny detektyw może kupić takie coś :stuck_out_tongue:

Złączono Posty : 29.01.2007 (Pon) 13:32

p.s. jak dzwonisz na policje z zastrzeżonego to i tak maja twój numer

tylko że nie wiem czy policja ma takie urządzenia czy tepsa automatycznie odszyfrowuje takie numery na policji :stuck_out_tongue:

dodam jeszcze że jeśli ktoś cie nęka lub grozi można iść na policje i jeśli sprawa bedzie poważna to tepsa będzia miała obowiązek udostępnić policji ten numer a wtedy taką osobą mogą się zająć :stuck_out_tongue:

ale najprędzej by do tego doszło gdyby ktoś ci groził a nie np tylko głuche telefony robił :stuck_out_tongue:

możesz zgłosic to na policję.mój kolega wiecznie dostawał sygnały na służbowy telefon,firma to zgłosiła i okazało się zę to jakiś inny opracownik.koleś wyleciał z pracy i dostał w sądzie kare tys zl

czyli zwykłym jakimś sposobem nie da się wejść?? Bo wiem że gościu co pracuje w plusie takie coś w swoim telefonie ma

Tak

napisz do niego zeby napisal do Ciebie sms-a to wyświeli Ci się jego numer !!

a jak ma to zrobić jak nie zna jego numeru ? he? :lol: