Nvidia Experience Win 10

Po ostatniej aktualizacji macie taki problem? Parę dni temu wyszły nowe stery pod win10 - nic nie instalowałem :confused: Ciekawe, w czym problem :slight_smile:
Kręci się w kółko - nie chcę sterowników z Windows Update, te są starsze niż węgiel:)

Grzebałeś w usługach ostatnio? U mnie coś takiego wyświetlało się jak wyłączyłem telemetrie nividi.

No właśnie nie i tu jest problem, same sterowniki grają aż miło. Sam nie wiem, gdzie problem, może jakieś Visual C? Hmm… Jednak sterowniki pod win10 to magia sama w sobie (nawet na nvidia.pl nie znajdziesz). A wiem, że są, tylko bez tego experience ciężko się do nich dostać… Zawsze były w dobrych pakietach - teraz to nic ciekawego, niedługo pierniczę wszystkie “upgrejdy” wingrozy - to się stało po ostatnim update 1609, dziękuję…

Przecież są tutaj - https://www.nvidia.pl/Download/index.aspx?lang=pl

Wpisz do tego linku parametry swojego komputera i ściągnij poprawne sterowniki, przy instalacji zaznacz opcję “czysta instalacja” i Geforce powinien zacząć działać

Gdzie Ty tu widzisz Windows 10??
A sorki, mam - może pomoże :slight_smile: THX!
520 MB - No cuś, poczekamy :slight_smile:

Reinstalacja sterowników pomogła ale w czym był problem - nie wiem.
Szkoda, bo chciałem innym pomóc, nadpisało się wszystko i nie jestem w stanie udzielić rzetelnej odpowiedzi :frowning: