Nvidia geforce experience problem

Witam moglby ktos pomoc jak rozwiazac ten problem? Otoz w geforce experience wyswietla sie ciagle komunikat Wymagana aktualizacja sterownika/krytyczna aktualizacja funckjii Ansel/Freestyle i nakladka w grze Gdy naciskam uaktualnij sterownik nic sie nie dzieje. A sprawdz dostepnosc sterownika pisze ze mam najnowszy :frowning: Prosze o pomoc Reinstalowalem itd i nic to samo Nawet nie mam tego przelaczania In game Overlay a jak widze wszyscy to maja niewiem czy w ogole potrzebne

Jeśli nie używasz GeForce Experience to Nie instaluj.

O ile dobrze pamiętam to podczas instalacji :

Opcje instalacji

• Ekspresowa w której zainstaluje ci wszystko.
  • Niestandardowa (zaawansowana) w której wybierasz co zainstalować a co nie . Odhacz GeForce Experience a resztę zostaw.

Gdy miałem GPU zielonych to nie instalowałem GeForce Experience bo nie był mi do niczego potrzebny.

Ja jestem w ogole nieogarniety o co chodzi w tym mam tego geforce experience i drugi taki gdzie wlaczam sli itd i niewiem po co jest to experience ;/ Lubie duzo grac w gry itd i chce miec duzo fps mnie scin itp Niewiem co robic juz ;/

Do gier nie jest ci potrzebny GeForce Experience ponieważ po za sprawdzaniem aktualizacji tak naprawdę jest zbędnym programem dla kogoś kto tylko gra. Sam możesz sprawdzać co jakiś czas na stronie Nvidia czy są jakieś nowe sterowniki dla GPU (karta graficzna ) jaki masz .

Tu masz poradnik dotyczący instalacji sterownika gpu :