Witam mam problem z kartą graficzna
mam karte graficzną NVIDIA GeForce GT 710
Procesor Intel core 2 duo cpu E6750 2.66ghz 2.67ghz
4gb ram
Problem jest taki włozyłem karte graficzną do komputera i teraz nie ma dźwięku nie wiem czy to jest problem sterownika ale sterowniki są poprawne
mam windows 7
Przy głośnikach pojawia sie Nie podłączono głośników ani słuchawek choć są one podłączone
Dźwięk pewnie będzie pod HDMI, czyli jak podłączysz monitor tym kablem będziesz miał dźwięk z monitora. Z tego co widać zniknęły ci sterowniki dźwięku z płyty głównej najprawdobniej gryzą się z Geforcem. Rozwiązanie znaleźć nowszą wersję sterownika audio (płyta główna) lub kupno karty muzycznej od 100 zł chodzą, pod PCI, lub na USB
znaleźć płytę CD ze sterownikami powinna być dołączona do kompa, jezeli nie ma zainstalować program typu Aida lub Everest one dokładnie powiedzą jaka ma Pan kartę dźwiękową zintegrowaną. Wpisac w google jej nazwe, sciagnać sterowniki na windowsa którego Pan ma.
Nowa szkola podpowie panu zeby zaistalowac program typu “automatyczny sciagacz sterownikow” i on wszystko naprawic powinien. Jednakze ja tak nie robie, gdyz nauczony jestem starej szkoly.