Cześć, w moim systemie windows 7x64. DriverMax po zeskanowaniu wykrył, że mam kilka nie aktualnych sterowników. Czy moglibyście mi powiedzieć o jakie mu chodzi? Wykończyłem limit ściągania na dzisiaj za pomocą driver max, więc może uda mi się ściągnąć je za pomocą google? Daję screena ze scanu: http://iv.pl/images/89109520484170996920.jpg .
Wyraźnie masz opisane na screenie, o jakie sterowniki chodzi.
Po drugie - po kiego grzyba Ci ten program? Nvidia ma swój system powiadamiania o dostępności nowych sterowników, karta sieciowa - system sam Cię poinformuje za pomocą WU o dostępności nowych sterowników. Czy coś Ci nie działa w komputerze, że potrzebujesz ciągle aktualizacji sterowników?
Jak widzisz są to jakieś kontrolery które przeważnie aktualizują sie przy instalacji sterownika do chipsetu oraz masz tam jeszcze karte sieciową. Ja bym się nie sugerował to co podaje program tylko ściągał sterowniki bezpośrednio ze stron producentów pod sprzęt poniewaz program często podaje błędne informacje instalując sterowniki od innego sprzętu a potem są problemy.
No i co z tego ?
Nie korzystaj z takich programów ponieważ często dużo starsze sterowniki okazują się jako najlepsze