Objawy: powolny internet, problemy z logowaniem do windowsa, wyskakujące pop-upy, nie dzialajace aktualizacje programow, brak odpowiedzi na strony ze skanerami online i znaczna wiekszoscia programow antywirusowych.
niestety ale jakakolwiek próba ściągnięcia combofixa jest niemożliwa. Cały czas wyskakuje mi “Program Internet Explorer nie może wyświetlić witryny sieci Web”
Strona z SDFixem nie chce mi się wyświetlić, Malwarebytes zainstalować. Do tego nie mogę się dopchać do tego forum (strasznie długo się ładuje, inne strony działają bez zarzutu - no, może poza tymi z antywirusami…) Robi się ciekawie…
edit: znaczy udało się wkleić loga po paru perypetiach. Bo problem jak był, tak pozostał. Wyskakujące pop upy, komunikaty o jakimś syfie na komputerze i rzekome rozwiązwanie problemu ( wyskakujące okienko, że mam zawirusowany komputer a w rzeczywistości ukryta instalka jakiegoś kolejnego syfu)
Który plik jest tym logiem? Czy ten pod nazwą bug.txt zapisywany na dysku C:\ i z najnowszą data modyfikacji czy też ten z combofixa? (ale ten niczym się nie różni od tego, który utworzył mi sie po przeskanowaniu systemu). Ew. gdzie szukać czegoś innego…
Plik ComboFix.txt ale ten po usuwaniu tego co zalecił Hubert nie przed, jeśli go nie ma to uruchom ponownie Combofixa dwuklikiem przeskanuj system i daj nowy log na forum