Tak jak w temacie . Czy można go jakoś zlapać ? Czy ktoś go złapał ?
nie chciałbym Ci zdradzić za dużo szczegółów
dołącz do Gildii Złodziei i wykonaj wszystkie zadania
O to samo miałem pytać
ja przeszedłem mroczne bractwo - wszystkie zadania ;]
a czy bez zapisu do gildii złodziei nie da się go spotkać/złapać ?
nobody007, nie da się
a dlaczego nie chcesz zapisać się do gildii złodziei, nie jest taka zła
w Oblivionie można “przejść” wszystkie gildie
Ja dopiero zacząłem grać tą grę i jakoś nie najlepiej mi idzie. (Nie jestem super graczem RPG). Powiedzcie mi skąd można wziąć mikstury lecznicze? Jak jest jakaś większa akcja np 3 wrogów- czarodziejów to zabijają mnie. Mogę prosić o jakieś wskazówki?
Jak chcesz to se zmniejsz poziom trudności . Gdzieś w opcjach jest .
W dniu 12.07.2008 , o godzinie 3:06 został dopisany post przez nobody007
I jeszcze jedno pytanie . W jednej z misji Bractwa Mrocznego trzeba wybić całą rodzinę . Jedna córka pracuje w straży miejskiej . Jak ją zabić żeby nie kapła reszta strażników ? Próbowałem w domu na ulicy i cały czas się czepiali . Czy jest na to jakiś sposób ?
Trzeba przyjść wtedy gdy strażnicy śpią (i ona też). Zresztą w dzienniku wszystko jest napisane
Nie chce Spoilerować, ale dla tych którzy nie wiedzą to w Anvil jest opuszczony dom, w nim znajduje się ,Nieznajomy". Otóż, jeżeli jeszcze nie wiecie to ten Nieznajomy to właśnie szary lis, nie da się go złapać lecz Nieznajomy różni się tym od innych że ma inną gadke na tema Szary Lis…
– Dodane 30.12.2011 (Pt) 0:56 –
Nie wiem jak was ale dziwi mnie że nagroda za Szarego Lisa jest tak niska ( 500 ). Do tego bug z jego kapturem, czyli w momencie gdy założymy Szary Kaptur Nocturne (kaptur Szarego Lisa) strażnicy chcą nas zabić ( muwią że nas aresztują a mamy tylko opcję staw opór ) lecz gdy zdejmiemy kaptur, nawet przed oczami strażników oni dalej na nas biegną lecz w momencie gdy zaczynają z nami rozmawiać, strażnicy mówią teksty w stylu , W czymś pomóc?" lub ,Jakiś problem obywatelu?" a potem mamy opcje jak przy normalnej rozmowie…do tego ogród Drakelowe, w domu Drakelowe znajdują się drewniane drzwi których nie da się otworzyć…wiem że to te drzwi które z zewnątrz są zabite dechami ale mogli nawet zabić od środka lub zrobić z tych drzwi, drzwi do treningu jak kufer treningowy w zatoczce Dunbaroww, lub nawet nie robić tych drzwi…
– Dodane 30.12.2011 (Pt) 1:04 –
A tak na marginesie, bardzo efektowna jest misja ,Kłopoty z goblinami " w której chodzi o zaprzestanie wojen goblinów aby dwie rodziny mogły wybudować osadę dla siebie…kończąc misje, reprezentant osady mówi żebyśmy odwiedzili ich za kilka tygodni a będziemy zaskoczeni i pod wrażeniem…wracając za kilka tygodni widzimy jak na miejscu ruin domów i jednego krzaku powstały dwa duże domy oraz piękne drzewo z fioletowymi kwiatami, oraz ogród z tyłu domuw, oczywiście w domach meble są niepoustawiane i tak zostaną do końca…