Oblivion - premiera

Jak zapewne fani RPG wiedzą, dzisiaj jest premiera The Elder Scrolls IV: Oblivion. Pewnie ktoś z Was zamawiał wersjękolekcjonerską i w najbliższym czasie będzie miał okazję pograć w to cudo (ja czekam z zakupem na wersję PL).

Do tych szczęśliwców mam prośbe: pochwalcie się na jakim sprzęcie gracie i jak ta gra u Was chodzi (może jakiś screenik :D)

Edit:

Przepraszam, daty mi siępomieszały. Premiera w piątek dopiero :frowning:

Podobno premiera jutro ale w usa a nie wiem kiedy wersja pl

Athlon 64 3000+ 768MB RAM Radeon 9600XT mam nadzieje że pójdzie :slight_smile:

Nie chodziło mi o nadzieje, tylko o to jak w rzeczywistości gra będzie się sprawowała na konkretnym sprzęcie.

Ale skoro gra jeszcze nie wyszła, cóż, trzeba poczekać.

Jak dokupię ramu to będzie chodziło na wysokich bo narazie mam 512 mb.

michael-1992 : hahahha sobie żartujesz prawda ? na wysokich ? buahahhaha na średnich jak ci pujdzie to sie ciesz

2 x GF 6600 GT 256 mb,512 mb ram,Athlon 64 4200 + ?? I co ty na to ?

Podejrzewam ,że i tak nie wykorzysta mocy SLi.

Ale ne jestem pewien.

Z tym RAMem to jeszcze popracuj. :wink:

Wiem.Chcę dokupić jeszcze giga ramu.TaOs nie mówiłem że zagram na najwyższych o nie !

Gra dostępna juz jest na emule co prawda 4,7 GB to troche bedzie sciagac ale mi np na neo 256 przez 2 dni (bez nocy) sciagnelo 10% to calkiem duzo nie uwa rz acie??

Pozrawiam

:x :x :x poczytaj http://forum.dobreprogramy.pl/rules.php gry z P2P są nielegalne :x :x :x

Uważamy, że gra warta jest sporych pieniędzy jakie na nią się wydaje. Doprawdy cudo, choć momentami mam powerpointa a nie płynną grafikę :wink:

A64 s.939 3000+ 2x512 Dual DDR Geil GF6600