Myślę, ze bezpieczniejsze dane są tutaj niż PESEL w profilu zaufanym .
No i co wszędzie każdy widzi te dane, nie musi się zalogować, żeby je zobaczyć te filmy nawet, pomijając youtuba.
To, że ja sam podaję miejscowość to wiem, ale nie po to się loguję, żeby każdy kto wejdzie na portal bez logowania je widział. To po cholerę to logowanie skoro i tak każdy wejdzie i ma na tacy?
Może jeszcze zróbcie, żeby każdy bez logowania widział IP publiczne, z którego się logowałem do dobreprogramy i mógł mnie namierzyć skąd pisze chodź by kilometr od docelowego miejsca.
Po co ta moda “na anonima”?
Pomysł obliczony na niezarejestrowanych użytkowników stał się przykrywką do ukrywania zarejestrowanych. Jakoś nie dostrzegam, żeby obcy coś napisał. Z treści anonimowych komentarzy wynika, że wszyscy piszący teksty komentarzy są otrzaskani na dobrychprogramach, nawet poznać, czasem, kto nagania dyskusję we własnych blogach*.
Praktyki nienaganne? Układ uzgodnionych zjawisk nadprzyrodzonych?
Mam wrażenie, że likwidacja aktywności niezalogowanych i wglądu niezalogowanych do spraw DP i użytkowników - nawet by nie spowodowała jakichś zmian ilościowych w komentowaniu na DP, a jedynie sprawiłaby zmniejszenie ilości impertynencji.
Masz, namierzaj: 46.166.142.222
Moderatorzy widzą Twoje IP.
Wylogowany nie widzi.
@Bogdan_G Nie mam pojęcia o czym piszesz więc nie jestem w stanie w żadne sposób się do tego odnieść.
Po to byś miał dostęp do dodatkowych funkcji do których nie mają dostęp anonimi. Jeśli Ci to przeszkadza po prostu skasuj konto i po problemie.
Widzę, że zapowiada się kolejny “wyborny” temat .
Smacznego.
Nawet jeśli mieszkasz w stujednoosobowym Or** Ce**n*e to jest niskie prawdopodobieństwo ,że ktoś jakoś to wykorzysta.Pomyśl.Ktoś by miał obserwować ok.70 domów czy co?Możesz napisać także większe miasto obok.Wtedy ok.40 000 ludzi.Możesz napisać nazwę województwa - 5 mln ludzi.Kraj - 40 mln ludzi.Kontynent - 750 mln.Planetę - 7,5 miliarda ludzi. Ale mogli by to troszeczkę poprawić - choćby na forum
*W trakcie pisania odpowiedzi nie wykorzystałem danych osobowych.
Pisałem na początku - na końcu
~Paulo Coelho
Jak na razie wytworzyłeś z tego hejt.
46 :: net sieci Play;
166 :: małopolska/lubelskie
142 :: numer podsieci
222 :: numer kolejny kompa
Swoją drogą ciekawe jak z pingiem przy tak wysokim numerze podsieci?
Owszem nie. Próbuj dalej
SP NForce Entertainment B.V. Usage Type Data Center/Web Hosting/Transit Hostname(s) Domain Name nforce.com
Country Netherlands City Roosendaal, Noord-Brabant
IP Address 46.166.142.222 Decimal Representation 782667486 ASN AS43350 City Kortenhoef Country Netherlands Country Code NL ISP NForce Entertainment B.V. Latitude 52.2383° (52° 14′ 17″ N) Longitude 5.1123° (5° 6′ 44″ E) Organization NForce Entertainment B.V. Postal Code 1241 Is Private IP Address no PTR Resource Record Is Reserved IP Address no State Noord-Holland State Code 07 Timezone Europe/Amsterdam Local Time 2018-11-14 22:20:56+01:00
Czyli jakiś VPN-nik?
Proton Szczerze polecam.